Haberler

Kaymakamdan HDP'li Vekile Sert Sözler: Bana Bak Çapsız Vekil!

Güncelleme:

Beytüşşebap Kaymakamı ile HDP Milletvekili Ferhat Encü sosyal medyada kavgaya tutuştu. 'Telaşlanma Kaymakam efendi' diyen HDP'li vekile, Kaymakam, "Bana bak çapsız vekil" diye sert çıktı.

Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe ile HDP'li Ferhat Encü arasında Twitter'da sert bir tartışma yaşandı. HDP Şırnak Milletvekili Ferhat Encü, "Tahir Adıyaman'ı vuranlar Ford Ranger'la kaçtı" haberini Twitter'dan paylaşarak "Beytüşşebap Kaymakamı Ak trolluğu bırakmış şimdi jitemci görevini üslenmiş" diye yazdı.

Güntepe, Encü'ye verdiği cevapta, "Şimdiden söylüyorum! Fütursuzca iftira atan bunun gibi vekilleri kimse 1. Sınıf vekil diye bana savunmasın! Artık yeter" dedi.


"GEREKİRSE ŞEREFİMLE İSTİFA EDERİM, ZERRE BOYUN EĞMEM"

Kadir Güntepe, bu mesaj üzerine kendisine iftira atıldığını belirterek, "Gerekirse şerefimle istifa ederim bunun gibi hayasızca iftira atan çapsız vekillere ve onu savunanlara zerre boyun eğmem. Sizin silah verdiğinizi Kürt çocuklarına, biz sahip çıkıyoruz. Sizin hendeğe, barikata gönderdiğiniz yavrularımızı devlet olarak bağrımıza basıyoruz" ifadelerini kullandı.


HDP'Lİ VEKİL "TELAŞLANMA" DEDİ, KAYMAKAM ÇILDIRDI

Güntepe'nin tweet'ini alıntılayan Encü, "Telaşlanma Kaymakam efendi! Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi bir kötü huyu var" diye yazdı.


"BANA BAK ÇAPSIZ VEKİL!"

Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe, ise Encu'ye, ''Bana bak çapsız vekil!O Mesajı tıpış tıpış sileceksin! Değil sen, feriştahınız gelse mücadelemden vazgeçmeyeceğim!'' diyerek yanıt verdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Beytüşşebap Twitter Şırnak Ford Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (199)

BAJAR:

KAYMAKAM BOZUNTUSU SEN VEKİLİME KURBAN OL

77
49
yanıtYanıtla
veli:

bajar bozuntusu sen kaymakama kurban ol

yanıt51
yanıt6
ahmet:

sen kaymakamın çeperindeki kıl bile olaman andon

yanıt23
yanıt3
fasist kaymakam:

ayyy cok doygulandim kaymakam efendi iki kucuk cocugu almis yanina poz vermis birde utan madan cocuklara sahip cikiyoruz diyorsun ya oldurdukleriniz ne olacak yeter artik ancak kendinizi kandiriyorsunuz

40
73
yanıtYanıtla
lider:

bi kaymakam bi vekile boyle diyemez haddini bilecek

26
70
yanıtYanıtla
semih:

pkk yandaşından vekil olmaz hainler

yanıt16
yanıt3
egemen:

sizde haddinizi biliceksiniz kandilde deyil TÜRKIYE CUMHURIYETINDE yasiyorsunuz ihanet etmiceksiniz itiat ediceksiniz.

yanıt59
yanıt3
cl:

kaymakam o cocuklar oyuncak istemiyor roboskide öldürülen kardeslerinin abilerinin babalarının katillerinin yargılanmasını istiyor . . o cocuklar 20 yıl sonra babamı amcamı kim öldürdü diye sorunca ama biz size oyuncak verdik daha ne istiyorsunuz demezsin herhalde. . ;)

58
37
yanıtYanıtla
Ali heskif:

Rezilce bir durum. nerde kaldı seçilmişin hakkı. bir imza ile ankaradan atanan kaymakam 100 bin oyla seçilene kafa tutuyor. demokratik bir ülkede sen büfeden sorumlu memur bile olamazsın sözde kaymakam

17
76
yanıtYanıtla
OSMANOGLU:

ALLAH RAZI OLSUN KAYMAKAM BEY ALDIGIN HER KURUS HELAL OLSUN :::DÜSMANLARADA IBRET OLSUN:

45
48
yanıtYanıtla
Tüm 199 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title