Haberler

Kayınbiraderlerinden birini öldürüp, diğerini yaraladıktan sonra intihara kalkıştı

Güncelleme:

Merkez Sivas'a bağlı Alibaba Mahallesi 4'üncü Sokak'ta bulunan 5 katlı bir apartmanın en üst katında yaşanan olayda, Ö.D., eşi G.D. ile boşanma aşamasında olması nedeniyle bir süredir husumet yaşadığı kayınbiraderlerine saldırdı.

Sivas'ta yaşanan olayda Ö.D. (28), boşanmak isteyen eşinin ve kayınbiraderlerinin bulunduğu eve geldi. Çıkan tartışmanın ardından tabancayla kayınbiraderlerinden A.P.'yi (20) başından vurarak öldüren zanlı, Ö.P.'yi (27) de yaraladı. Aynı tabanca ile intihara kalkışan Ö.D., hastaneye kaldırıldı.

Kayınbiraderlerinden birini öldürüp, diğerini yaraladıktan sonra intihara kalkıştıOlay, saat 16.00 sıralarında bu dairede yaşandı.

İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

Kayınbiraderlerinden birini öldüren diğerini de yaralayan zanlı, saldırının ardından kendi başına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihara kalkıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kalçasından yaralanan Ö.P. Numune Hastanesi'nde, Ö.D., ise ambulansla kaldırıldığı Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedaviye alındı. Ö.D.'nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Kayınbirader Ö.P.'nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olay yerinde hayatını kaybeden A.P.'nin cenazesi ise otopsi yapılmak üzere Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna konuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kayınbiraderlerinden birini öldürüp, diğerini yaraladıktan sonra intihara kalkıştı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Alibaba Sivas Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title