Haberler

Karabükspor, Hamidou Traore Ile 3 Yıllık Sözleşme Imzaladı

Kardemir Karabükspor, geçen sezon 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Hamidou Traore ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Kardemir Karabükspor, geçen sezon 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Hamidou Traore ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig takımlarından Elazığspor forması giyen Malili genç orta saha oyuncusu Hamidou Traore'yi renklerine bağladı.

Kulüp binasında Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül'ün katıldığı imza töreninde Traore ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Futbol Şube sorumlusu Tolga Gül, daha önce prensipte anlaştıkları Hamidou Traore ile 3 yıllık resmi sözleşme yaptıklarını söyleyerek, "Kendisi 1. Lig'de son 2 seneyi genç yaşına rağmen çok iyi geçirdi. Takımımıza çok büyük katkısı olacağı inancını taşıyoruz. Bizi yanıltmayacak ve takımımıza güç katacak. Kendi kalitesini bir kez daha kanıtlayarak daha yukarı çıkaracaktır" dedi.

Hamidou Traore ise Karabükspor'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Karabükspor'un bir aile ortamı olduğunu kaydeden Traore, "Beni çok istediklerini biliyordum. Kendime de güvenmemi sağladılar. Çok mutluyum ve tkaım için elimden gelen en iyisini yapacağım. Hedefim takıma yardımcı olup en üst başarılara ulaştırabilmek" diye konuştu.

(Yasin Erdem/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Elazığspor Tolga Gül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title