Haberler

Kağıthane'de Beton Mikseri Dehşet Saçtı: 1 Ölü, 4 Yaralı

Kağıthane'de Yokuş Aşağı İnen Beton Mikseri 2 Gecekondunun Üzerine Düştü. Meydana Gelen Kazada 1 Kişi Hayatını Kaybederken 2 Kişi Yaralandı. Yaralı Olarak Çıkartılan İş Makinesinin Sürücüsü Linç Edilmek İstendi.

Kağıthane`de yokuş aşağı inen beton mikseri 2 gecekondunun üzerine düştü. Meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi yaralandı. Yaralı olarak çıkartılan iş makinesinin sürücüsü linç edilmek istendi.

Edinilen bilgiye göre olay, Kağıthane Hamidiye Mahallesi Soğuksu Caddesi Tepe Sokak`ta meydana geldi. Sebahattin E. isimli kişinin kullandığı beton mikseri Tepe Sokak`tan aşağı inerken iki gecekondunun üzerine düştü. Meydana gelen kazada gecekonduda bulunan Makbule Koç olay yerinde hayatı kaybetti. Gecekonduda bulunan Fahrettin Koç (4), Nesrin Ay (28) ve Sevda Ay (6 aylık) yaralı olarak çıkartılarak Ok Meydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden Makbule Koç`un yakınları sinir krizleri geçirdi. Biran önce mikserin kaldırılmasını isteyen Koç`un yakınları görevlilere isyan etti. Kaza alanında toplanan semt sakinleri ile polis arasında yaşanan gerginlik arbadeye dönüştü. Kısa süreli arbade sonrasında polis ekipleri mikserin yanından yola çıktı. Bu sırada yaralı olarak çıkartılan sürücü Sebahattin E.`yi semt sakinleri linç etmek istedi. Linç girişimini itfaiye, sağlık ve polis ekipleri güçlükle önledi.

Koç`un cansız bedeni beton mikserinin altında güçlükle çıkartıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title