Haberler

Kağıthane Belediye Başkanı Öztekin 'Yılın En İyi Yerel Yöneticisi' ödülünü aldı

Güncelleme:

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kağıthane Spor Kulüpleri Birliği tarafından 'Yılın En İyi Yerel Yöneticisi' seçildi.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kağıthane Spor Kulüpleri Birliği tarafından 'Yılın En İyi Yerel Yöneticisi' seçildi.

Kağıthane Spor Kulüpleri Birliği'nin her yıl düzenlediği "Sporda Yılın EN'leri" ödül töreninde Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, 'Yılın En İyi Yerel Yöneticisi' seçildi. Spora ve sporcuya hizmet edenlere verilen özel ödül, sosyal medya anketleri ve jüri üyelerinin oylarıyla belirlendi.

Başkan Öztekin'e törende ödülünü Kağıthane Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ömer Tüfekçi takdim etti.

Başkan Öztekin ödül töreninde yaptığı konuşmada; " Her yıl bütçemizin önemli bir kısmını çocuk ve gençlerimizin eğitim ve sosyal hayatta başarılı olmasını destekleyecek yatırımlara ayırıyoruz. Spor alanında görevde bulunduğumuz 2 yıl süresince büyük yatırımlar yaptık. Hasbahçe ve Nurtepe stadları ile Buz Pisti'ni baştan sona yeniledik. İlçemizdeki 60'a yakın amatör ve ferdi spor kulübüne de nakdi yardımlar ve ulaşım desteği sağladık. Belediyemize bağlı spor okullarında 22 farklı branşta 20 bine yakın çocuk ve gence ücretsiz spor eğitimi verdik. Okullarımızı tek tek gezerek 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' ve 'Ok Atmayan Kalmasın' adlı projelerimizle öğrencilere yüzme ve okçuluk sporunu öğrettik. Sadabad Yaz Etkinlikleri ile ata sporlarımız olan güreş, okçuluk ve ciriti yaşatıyor, gelecek nesillere aktarıyoruz. Sayısı 300'ün üzerinde parkımızda yer alan oyun grubu ve spor aletlerinin tamamının bakım ve onarımını yaptık. Spor tesislerimizden çocuk, genç, yetişkin, engelli ve ev hanımları olmak üzere toplumun her kesiminden on binlerce vatandaşımız ücretsiz şekilde yararlandı" diye konuştu.

'Sporcuhane' projesi adı altında gerçekleşen yatırımların madalya ve şampiyonluklarla karşılık bulduğunu belirten Başkan Öztekin, Kağıthane Belediyesi olarak 2021 Tokyo Olimpiyatı'na katılacaklarını söyledi: " Kağıthane Belediyesi olarak 2021 Tokyo Olimpiyatı'na hazırlanıyoruz. Sporcuhane projemiz kapsamında; karate alanında Dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan sporcularımız Kağıthane Belediyesi Spor Kulübü çatısı altında Tokyo Olimpiyatlarına katılacak. Orada ülkemizi ve ilçemizi temsil edecekler."

Ödül töreninin jürileri; Kağıthane Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ömer Tüfekçi, Kağıthane Spor Kulüpleri Birliği Başkan Vekili Adem Mat, Türkiye Futbol Adamları Derneği Genel Sekreteri Hüsamettin Çelik, FİFA Eski Hakemi, Merkez Hakem Kurulu Eski Başkanı Ertuğrul Dilek, Ferdi Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Koca, Türkiye Spor Yazarları Derneği Eski Başkanı, Gazeteci, Spor Yazarı Naci Arkan ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Asım Özdemir olarak açıklandı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mevlüt Öztekin Kağıthane Tokyo Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title