Haberler

Kafkaslardan Etkinlik Öncesi Toplantı

Güncelleme:

Kocaeli Kafkas Kültür Derneği yöneticileri ve Kocaeli Üniversitesi Kafkas Grubu dernek binasında 4 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan dernek gecesi öncesi son toplantısını yaptı.

Kocaeli Kafkas Kültür Derneği yöneticileri ve Kocaeli Üniversitesi Kafkas Grubu öğrencileri 4 Mayıs tarihinde yapılacak olan etkinlik öncesi son toplantısını dernek binasında gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıya Toplantıda etkinlik komitesi belirlenirken etkinlikte göre alacak olan isimler ise; Nihal Pişgen, Hatice Bayçora, Beste Korkmaz, Önder Ulaş, Hiranur Kılıç, Anıl Der, Halime Besleney, Hacı Murat Şahan, Nartan Canak, Sevnur Öngir, Erkan Yıldırım, Tolga Asalkan, İbrahim Telli ve Fatih Özer oldu. Düzenlenecek gecede bu isimler koordinasyonda görevli olacak ve misafirlerin geceyi en güzel şekilde geçirmesi için çalışmalar yürütecekler.

KAFKAS DANSLARI VE MÜZİK EKİPLERİ

Dernek tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen gecenin bu yılki ayağında Zuhal Çatan eğitmenliğinde Minik Nartlar, İlker Yar önderliğinde ise Amra grupları sahneye çıkıp misafirlere Kafkas danslarını sergileyecek. Gecede müzik dinletileri de yapılacak. Kafkas müziklerini en iyi yorumlayan isimler arasında bulunan Taha Yenişen ve Alpcan Toksöz sahneye çıkarak misafirlere müzik keyfi verecek. Düzenlenen gece 4 Mayıs cumartesi akşamı Sabancı Kültür Merkezi'nde saat 20:00'de başlayacak.

BAŞKAN'DAN DAVET

Yapılan toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan dernek başkanı Sami Korkut, "ilimizde her yıl olduğu gibi bu yılda güzel bir gece düzenlemek istiyoruz. Özellikle üniversite öğrencilerimizin bu konuda bize büyük bir desteği var. Dernek yönetimimiz ve derneğin önde gelen isimleriyle birlikte güzel bir gece organize edip derneğimizin 49. yılını da bu etkinlikle kutlamak istiyoruz. Düzenlenecek gecede Kafkas dansları ekipleri ve müzik ekipleri sahne alacak. Gecede kent protokolü de yerlerini alacak, yönetim olarak gecede önemli sürprizlerde bulunacağız" ifadelerinde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kocaeli Üniversitesi Erkan Yıldırım Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title