Haberler

Kadın Hak ve Adalet Paneli"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen ‘Kadın, Hak Ve Adalet Paneli’nde kadının önemine işaret etti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen 'Kadın, Hak ve Adalet Paneli'nde kadının önemine işaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen panel Merinos AKKM Başkanlık Salonu'nda yapıldı. Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle hazırlanan kamu spotunun gösterimiyle başlayan panele Bursalılar ilgi gösterdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, programın açılışında yaptığı konuşmada, kadınların toplumun en önemli üyeleri olduğunu söyledi. Kadınların her alanda, her meslek grubunda önemli görevleri başarıyla yürüttüklerini belirten Aktaş, hem eş, hem anne olan kadınların özel ve daha değerli olduğunu kaydetti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Alinur Aktaş Merinos Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title