Haberler

Japonya Prensesi, Ojeyle Tırnaklarına Türk ve Japon Bayraklarını Yaptırdı

Güncelleme:

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Japonya Prensesi Akiko Mikasa ile görüştü. Japonya Prensesi Akiko'nun, ojeyle el tırnaklarına yaptırdığı Türk ve Japon bayrakları dikkati çekti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dışişleri Bakanlığı Resmi Konutunda Japonya İmparatorlukAilesi mensubu Prenses Akiko Mikasa ile bir araya geldi.Bakan Çavuşoğlu ile görüşen Japonya Prensesi Akiko'nun, ojeyle eltırnaklarına yaptırdığı Türk ve Japon bayrakları dikkati çekti.

GÖRÜŞME BASINA KAPALI GERÇEKLEŞTİ

Görüntü almasının ardından görüşme basına kapalı gerçekleşti.Prenses Akiko, Çavuşoğlu ile görüşmesinden önce bazı ziyaretler bulundu.

Japonya Prensesi, Ojeyle Tırnaklarına Türk ve Japon Bayraklarını Yaptırdı

TIRNAKLARINA JAPON VE TÜRK BAYRAĞI YAPTIRDI

Görüşme öncesi Çavuşoğlu ile beraber asına poz veren Akiko'nun, tırnaklarında dikkat çeken bir detay fark edildi. Bakan Çavuşoğlu ile görüşen Japonya Prensesi Akiko'nun, ojeyle el tırnaklarına yaptırdığı Türk ve Japon bayrakları dikkati çekti.

Japonya Prensesi, Ojeyle Tırnaklarına Türk ve Japon Bayraklarını Yaptırdı

JAPON PRENSES'İN TEMASLARI SÜRÜYOR

Ankara'daki temaslarına Anıtkabir ziyaretiyle başlayan Prenses Akiko,Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakarak saygı duruşunda bulunmuş ve daha sonraMisak-ı Milli Kulesi'ne geçerek, Anıtkabir Özel Defterini imzalamıştı. Japonya Prensesi Akiko, daha sonra Kırşehir'in Kaman ilçesindekiKalehöyük kazı alanı, Japon Anadolu Arkeoloji Enstitüsü, Japon Bahçesi veKalehöhük Arkeoloji Müzesi'ni ziyaret etmişti.

Japon Prenses'in Türkiye ziyareti, 14 Eylül'e kadar sürecek.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Japonya Japon Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title