Haberler

İzmir Sabaha Kadar Sallandı

Güncelleme:

İzmir'in Foça ilçesinde meydana gelen 4.2'lik depremin ardından artçı sarsıntıların arkası kesilmedi. Vatandaşlar ramazan ayının ilk günü nedeniyle sahurunu sokakta yaptı.

İzmir'in Foça ilçesi açıklarında meydana gelen 4.2'lik depremin ardından sabaha kadar onlarca küçük çaplı artçı sarsıntı oluştu. Bazı vatandaşlarda, depremlerin ardından geceyi dışarıda geçirdi.

ARTÇI SARSINTILAR PEŞİ SIRA GELDİ

Foça ilçesi açıklarında meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki deprem korkuttu. Bu depremin ardından büyüklüğü en fazla 3.1 olan onlarca artçı sarsıntı kaydedildi. Korkuya kapılan bazı vatandaşlar, geceyi dışarıda geçirdi. Kimileri ise ramazan ayının ilk günü nedeniyle sahurunu sokakta yaptı.

"EN FAZLA 6-6.5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM"

Depremlerin ardından Prof. Dr. Şener Üşümezsoy önemli açıklamalar yaptı ve Foça'daki fay uzunluğuna dikkat çekti. Prof. Dr. Üşümezsoy, "Foça'daki fayın uzunluğu göz önüne alındığında 25 kilometrelik fay en fazla 6.5 ve 6.6 büyüklüğünde depremler oluşturabilir" dedi.

"YIKICI BİR DEPREM YAŞANMAZ"

Üşümezsoy, "Foça- Karaburun hattının kuzeyinden geçen Doğu-Batı uzanımlı fay hattındaki çökme etkinliği çok yüksektir. Bölgede olan depremler çökme sonucu oluşur. Foça-Karaburun hattının kuzeyindeki çöküntü derinliği İzmir Körfezine göre daha derindir. Daha önce açıkladığım gibi İzmir'den 50 km uzaklıkta olan Foça-Karaburun depremlerinin İzmir'deki etkisi yıkıcı olmamıştır" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şener Üşümezsoy Karaburun İzmir Foça Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

yilmut:

AŞAĞIDAKİ YORUMLAR ÜLKEDE NE KADAR VATAN VE MİLLET HAİNİ OLDUĞUNUN GÖSTERGESİDİR. . . BU KESİM 3-5 OY FAZLA ALABİLMEK UĞRUNA DEJENERE EDİLEN BİR HALK KİTLESİNİN VATANDAŞININ ÖLÜMÜNE BİLE SEVİNECEK NİTELİKDE SOYTARI OLABİLECEKLERİNİN GÖSTERGESİDİR. . . işte bunlar AKP nin ülke insanını böldüğünün göstergesidir. . .

13
8
yanıtYanıtla
sen konuşma:

sen konuşma cehapeli goblin

yanıt3
yanıt2
YENİ NESİL SÜPER KAHRAMAN ''LAZMAN'':

yahu bırak lan bu entellektüel ayakları tırıvırı gelmiş bize cicili bicili kelimelerle gömmeye çalışmış görende günde en az 1 kitap bitiriyor zanneder haşlamayı:)

yanıt3
yanıt1
akpli:

namaz kılar oruç tutar çalarım çırparım oruç tutarım milletin imanını sorgularım ama sonuçta ben cennette olacağım chp cehennemde kitapta böyle yazıyor

3
17
yanıtYanıtla
ALLAH BELASINI VERSİN AKPLİLERİN:

YAZIKLAR OLSUN BU ÜLKENİN İNSANINA CAVUR ECNEBİ GİBİ SIFATLAR YAPIŞTIRAN BU ÜLKENİN İNSANINA GERİCİ YOBAZLARINA SAOLSUN BAŞIMIZDAKİ HERKESİ BÖLDÜ DÜŞMANI NEREDE KARDEŞLİK ? ÖLSEK SEVİNECEKSİNİZ BE YAZIKLAR OLSUN SİZİN İNSANLIĞINIZA

9
6
yanıtYanıtla
CVP:

GEBERİN HİÇBİR DEĞERİNİZ KALMADI ZATEN BİTİN KALMAYIN

yanıt1
yanıt0
ibrahim:

bedduan sana döner inşallah

yanıt1
yanıt2
CVP sıra sizde:

CVP geberme Sırası sizde, sen onlar gebertecek diye beklerken bir bakacaksın ki dört kolludasınız pislik toprak bile sizi kabul etmeyecek

yanıt1
yanıt1
İboooooo:

İbo başkasına beddua ederken kükrersin kendine edilince korkarsın bu ne iştir

yanıt0
yanıt0
Dost Olmalı Düşman Değil:

Bir doğal afeti bile; siyasete, inanç ve ibadete, yaşam tarzına müdahaleye vb. yapıştırıp, kişileri ve olayları kendi düşüncesine göre yargılayıp mahkum eden zihniyetler bir psikiyatr denetimine alınmalıdır. Allah ve kulu arasındaki özel inanç ve ibadet diğer hiç bir kişiyi ilgilendirmez. her kul kendi ibadetini kendi yapar. Sevap ve günahı Allah takdir eder. İslam''da aracı kişi, kurum, organizasyon yoktur. Şirk koşmayın.

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title