Haberler

İstanbul'da Terör Örgütü Operasyonu: 7 Gözaltı

Büyükçekmece'de İett Otobüslerine Motolofkokteyli ile Saldırı Hazırlığında Oldukları Öne Sürülen Terör Örgütü Üyesi 7 Kişi Yakalandı.

Büyükçekmece'de İETT otobüslerine motolofkokteyli ile saldırı hazırlığında oldukları öne sürülen terör örgütü üyesi 7 kişi yakalandı.

3 gün önce Esenyurt Beldesi Örnek Mahallesinde terör örgütü PKK/Kongra-Gel üyesi bazı kişilerin İETT otobüslerine molotofkokteyli atma hazırlığında oldukları yönünde ihbar alan İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler bölgede önlem aldı. Otobüsü yakmaya kalkışan Mehmet Fuat E, Necip Ş, Yusuf K, Yusuf S, Nihat K. ve Mehmet Sait B. suçüstü yakalandı. Sürdürülen çalışmalarda olayla ilgili bir kişi daha gözaltına alındı.

Şüphelilerin üzerinde ve evlerinde yapılan aramalarda maskeler, bidon ve plastik şişe içinde 5 litre benzin, 9 molotofkokteyli, 1 kamera, 1 tabanca, 1 muşta, 7 adet fişek, terör örgütüyle ilgili çok sayıda doküman ve terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterleri ele geçirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title