Haberler

İstanbul'da Eylem Hazırlığındaki 3 Bombacı Suçüstü Yakalandı

Terör Örgütü Pkk'nın Yurt Dışındaki Kamplarında Bomba Eğitimi Aldıktan Sonra Sansasyonel Nitelikte Eylem Yapmak Üzere İstanbul'a Gönderildiği Öne Sürülen 3 Kişi Tutuklandı.

Terör örgütü PKK`nın yurt dışındaki kamplarında bomba eğitimi aldıktan sonra sansasyonel nitelikte eylem yapmak üzere İstanbul`a gönderildiği öne sürülen 3 kişi tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü`nce yapılan çalışmalar doğrultusunda İstanbul`da eylem hazırlığında olduğu belirlenen 3 kişi yakalandı. Bu kişilerin yapılan sorgusunda PKK terör örgütü üyesi oldukları ve yurt dışında bomba eğitimi aldıkları belirtildi. Şüphelilerin ikamet ve araçlarında yapılan aramalarda 7 adet hazırlanmış şekilde molotof kokteyli, 28 adet fitil irtibatlı torpil, 4 adet maytap ve fitiller, 20 gram maytap tozu, 2 adet el feneri ampülü (bomba düzeneğinde başlatıcı olarak kullanılmak üzere), 1 adet bomba düzeneği haline getirilmiş cep telefonu, bomba yapımında kullanılan 1 adet lehim aleti, 1 adet lehim teli, 1 adet lehim pastası, 1 adet saatçi tornavidası, 30 metre kablo, 3 adet el feneri ampülü ile cep telefonu ve SİM kartlar, sahte kimlik ve bol miktarda örgütsel içerikli dökümanler ele geçirildiği açıklandı. Şüphelilerin alış veriş merkezleri ile turizmin yoğun olduğu bölgelere eylem hazırlığı içinde oldukları kaydedildi. Yakalanan kişiler sorgularının ardından çıkarıldıkları Beşiktaş`taki İstanbul Adliyesi`nde tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title