Haberler

Gözlem Altına Alınan İtalyan Kadın Ebola Değilmiş

Güncelleme:

Nijerya'dan THY uçağı ile gelen ve Ebola şüphesi ile gözlem altına alınan İtalyan hastanın, Ebola virüsü taşımadığı kesinleşti.

Nijerya’dan Türk Hava Yolları (THY) ile gelen ve ‘Ebola’ şüphesi ile gözlem altına alınan İtalyan hastanın yapılan ile tetkikler sonucunda ‘ebola’ virüsü taşımadığı tespit edildi. Genel durumu iyi olan hastanın bugün saat 12.00’de taburcu edilmesi ve İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan İtalya’ya uğurlaması planlandı.

SAĞLIK BAKANLIĞI AÇIKLAMA YAPTI

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Nijerya'dan THY uçağı ile gelen ve Ebola şüphesi ile gözlem altına alınan İtalyan hastanın, yapılan ileri tetkikler sonucunda Ebola virüsü taşımadığının tespit edildiği belirtildi.

İTALYAN KADIN EBOLA DEĞİLMİŞ

İtalyan uyruklu 23 yaşındaki kadın yolcunun, yüksek ateş ve kusma şikayeti sonrasında, Sağlık Bakanlığı Hudut ve Sahiller Genel Müdürlüğü Atatürk Havalimanı Sağlık Denetleme Merkezi ile temasa geçildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kadın yolcu, uçaktan indirilmeden tedbir amaçlı gözlem altına alınarak, özel donanım sağlanan 112 Acil ambulansı ve şeffaf karantina kabini ile İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilmişti.

Nijerya'da sıtma teşhisi konularak tedavisine başlanan hastanın uzmanlar tarafından yapılan muayene ve ileri tetkikler sonucunda Ebola olmadığı kesinleşmiştir. Genel durumu iyi olan hastanın bugün saat 12.00'de taburcu edilerek İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan İtalya'ya uğurlanması planlanmaktadır."

Kaynak: AA / Güncel

Türk Hava Yolları Nijerya İtalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
500

Yorumlar (3)

Mahmut:

şu Gavur, a ayırdığınız vakti parayı ve ilgiyi kendi vatandaşlarınıza ayıramıyorsunuz. sınır dışı edin gitsin ne uğraşıyonuz. . .

2
1
yanıtYanıtla
cnu07:

mahmut kardeşim sınır dışı ederken senin ülkenin vatandaşlarının da yolculuk edebileceği bir uçakla göndereceksin hastalığın onlara bulaşma imkanı olur bunu da düşün!

0
0
yanıtYanıtla
isg:

caihl olman bundan 20 yıl önce ülkede bu durum varmıydı bırak gelen hastalığı incelemeyi vatandaşı muane bile etmiyolardı nerden nereye vay be şu imkana bak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title