Haberler

İstanbul'da dehşet anları kamerada: Sokak ortasında av tüfeği ile kurşun yağdırdı

Güncelleme:

Esenyurt'ta alkollü şahıslar ile mahalleli arasında sokak ortasında silahlı çatışma çıktı. Tabancalar ve av tüfeği mermileri havada uçuşurken film sahnelerini aratmayan o anlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken emniyet güçlerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

İstanbul'da dehşet anları kamerada: Sokak ortasında av tüfeği ile kurşun yağdırdı

Silahlı çatışmaya karışan 2 kişi gözaltına alındı

İSTANBUL - Esenyurt'ta alkollü şahıslar ile mahalleli arasında sokak ortasında silahlı çatışma çıktı. Tabancalar ve av tüfeği mermileri havada uçuşurken film sahnelerini aratmayan o anlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Esenyurt Atatürk Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre hafif ticari araçla girdikleri sokağa park eden alkollü bir grup, uygunsuz hareketler sergilemeye başladı. Çevredeki vatandaşlar, şahısları uyarırken taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında sinirler gerilirken iki taraf da birbirine silahla ateş etmeye başladı. Sokakta çıkan çatışmada mermiler havada uçuşurken kimliği belirsiz şahıslar olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede çatışmada ateş eden mahallelilerden Hamit C. ve Cüneyt B. ekiplerce yakalanıp gözaltına alınarak karakola götürüldü. Hamit C.'nin üzerinden olayda kullandığı 1 adet içinde fişek bulunmayan kurusıkı tabanca, Cüneyt B.'den ise yine olayda kullanmış olduğu yarı otomatik yivsiz av tüfeği ele geçirildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken emniyet güçlerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. Dehşet veren çatışma anı çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

"Ellerindeki silahlarla karşılıklı çatıştılar"

Olayı evinden gören Ozan Can Kutuk, "Olayı binamızdan bakarak görebildik. İlk olarak sokakta bağrışmalar oldu. Bir şeyler olacağını zaten bağrışmalardan anladım. Bir grup silahlı kişiler, olayın yaşandığı yere geldiler. Ellerindeki silahlarla karşılıklı çatıştılar. Olayda yaralanan görmedim. Şahıslar kaçtı. Olay sonrası polis ekipleri geldi" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu İstanbul Esenyurt Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title