Haberler

Hayatı boyunca vücudundaki hasarla yaşayacak! Doktoruna tazminat davası açan Alişan, eşiyle duruşmaya katıldı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Alişan'ın 2019 yılında yaptırdığı yağ aldırma operasyonu nedeniyle boyun tarafında yanık izi kaldı. Doktor ihmali olduğunu belirterek 2 milyon 10 bin liralık tazminat davası açan Alişan, son olarak eşi Buse Varol'la birlikte mahkemeye gitti. Varol, tanık olarak dinlendi.

Ünlü şarkıcı Alişan 2019 yılında yağ aldırmak için yaptırdığı operasyonda ölümden döndüğü iddiasıyla doktoru Ufuk A.'ya 2 milyon 10 bin liralık tazminat davası açmıştı. İstanbul 3. Tüketici Mahkemesi'nde görülen davanın bugünkü duruşmasına, Alişan ve eşi Buse Varol, avukatları Emek Emre ile birlikte katıldı.

Alişan, sağlığıyla ilgili yıkıcı haberi almıştı! Eşi Buse Varol'u da alıp mahkemeye koştu

BUSE VAROL İLE BİRLİKTE 4 TANIK DİNLENDİ

Davada gizlilik kararı olması nedeniyle duruşma salonuna basın mensupları alınmadı. Duruşmada Buse Varol ile birlikte 4 kişi tanık olarak dinlendi. Alişan ve eşi davayla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Geçirdiği operasyonun ardından Alişan'ın boynu bu hale gelmişti:

Hayatı boyunca vücudundaki hasarla yaşayacak! Alişan, eşi Buse Varol'la birlikte mahkemeye koştu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Buse Varol İstanbul Alişan Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

Mikail arman:

Delikanlı erkek adamın yağ aldırması, estetik yaptırması nedir yahu ! Hayati sağlık durumu söz konusuysa ameliyat olunur.Ameliyat olmadan önce doktor ve hastane yönetimi olabilecek riskler bildirip evrak imzalatıyor, Kabul ediyorsun.Sonradan para, tazminat istemekte nedir.

503
80
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Olay olay olay, şok şok şok... Haftanın en önemli ve içler acısı haberi...

393
34
yanıtYanıtla
Mümin Vatansever:

ameliyatan önce cok yakışıklıydı ameliyatan sonra alişana bezemiş 2 miliyon az 100 milyon istemeli o tiple her gün aynada alişanı görmek boşancaz palavrasıyla yeterince reyting olmadi şimdide bununla karşımızda

376
46
yanıtYanıtla
Doğruya Doğru:

Gerçekten şu an ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Bu habere hiç hazır değildim.Alişanımın boynu yanmış, mazot 50 lira olsa ne olur bundan sonra...

239
26
yanıtYanıtla
delidolu :

Paşam zahmet edip spor yapıp az yiyip zayıflamak yerine bıcak altına yatmış ,müstehak buna.

203
48
yanıtYanıtla
MAVİ.blue. YEŞİL.:

sana ne bro..adam istediğini yapar

yanıt43
yanıt81
Ahmet Gündoğdu:

İşin içinde para oldumu adamlıktan eser yok bunda.zerre kadar adamlığı yok bunların. Neyle gündeme geleyim diye.hic utanmada yok.

66
12
yanıtYanıtla
İsmail Umur:

O tazminatı alsan sanki düzelecek yanık izi, amacın para para para başka da birşey değil. Servetinize servet katiyorsunuz.

44
11
yanıtYanıtla
Mehmet Uğur:

Belki eskiden doktor ceza alabilirdi fakat şimdi sağ olsunlar yeni kanun ile eşkiya doktorlar koruma altına alındı. dua edin yanlış bacağınızı kesmesin. yanlış dişinizi çekmesin. yoksa artık kasıt yoksa dava bile açılamaz.

16
22
yanıtYanıtla
zeki aslan:

Niye Tanzimat ceza verseler davadan 100% vazgeçer bak bak para kazanacak bir şey bulamadın mı şarkı söyle para eder ne boş işler uğraşıp memleketi küçük düşürme git işine bak artist

28
8
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title