Haberler

İskebe'de Halk Pazarı Kuruldu

Güncelleme:

Artvin Belediye Başkanı Dr. Emin Özgün vatandaştan gelen istekleri kısa sürede yerine getiriyor.

İskebeli İstedi Başkan Yaptı

Artvin Belediye Başkanı Dr. Emin Özgün vatandaştan gelen istekleri kısa sürede yerine getiriyor. Yeni Mahalle(iskebe) sakinlerinin halk pazarı kurulmasına yönelik taleplerine olumlu bakan Başkan Emin Özgün, geçtiğimiz Cuma günü İskebe'de ilk halk pazarını kurdurdu.

Yeni Mahalle'de yaşayan vatandaşların isteği üzerine harekete geçen Artvin Belediyesi, önce pazarcı esnafıyla konuyu istişare etti. Pazarcılarında konuya sıcak bakmasıyla ilk pazar geçtiğimiz Cuma günü Edip Dinç Sokak'ta kuruldu. Mahalle sakinlerine pazardan ilk alışveriş yapmanın mutluluğunu yaşarken, pazarcılar içinde yeni bir ekmek kapısı açılmış oldu. Mahalle sakinleri ve pazarcılar Artvin Belediyesi'nin bu çalışmasından memnun kalırken Başkan Emin Özgün'e teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

Konuyla ilgili konuşan Artvin Belediye Başkanı Dr. Emin Özgün, büyük halk pazarının Çok Katlı Otopark Binası'nın üst katında Pazartesi günü kurulduğunu belirterek, artan nüfus ve büyüyen kent merkezinin bazı gereksinimleri de beraberinde getirdiğini hatırlattı. Başkan Özgün; " Artvin hızla büyüyor. Karşı taraftan kente baktığınızda Yeni Mahalle'nin il merkezinin çeyreğinin oluşturduğunu görüyorsunuz. Artvin'in kış nüfusu yaza göre biraz daha fazla. Bu durum bazı ihtiyaçları ortaya çıkarıyor. Yeni Mahalle şehir merkezine uzak bir yerleşim yerimiz. Pazar alışverişini genelde kadınlarımız yapıyor. İskebe'den şehir merkezine gelip, alışveriş yapmak ve sonrasında elinde bir sürü poşetle o kadar yolu geri gitmek vatandaşımız için kolay olmuyor. Bizim bu yönde bir düşüncemiz vardı. Yeni Mahalle'de yaşayan vatandaşlarımızın da böyle bir talebi olunca buna belediye olarak sıcak baktık. Pazarcılık yapan esnafımızla görüşmeler yaptık ve Cuma günleri İskebe'de halk pazarı açılmasına karar verdik" dedi.

Seçilmiş insanların görevinin vatandaşın taleplerine, yasaların verdiği yetki çerçevesinde cevap vermek olduğunu hatırlatan Başkan Emin Özgün, İskebe halk pazarının her Cuma günü Edip Dinç Sokak'ta vatandaşların hizmetinde olacağını ifade ederken, Artvin halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

Bakmadan Geçme

İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title