Haberler

İşçiler Hastane İnşaatında 1 Mayıs'ı Kutladı

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'ndeki Doç.Dr.Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'nin ek bina inşaatında çalışan işçiler, mimar ve mühendislerle birlikte 1 Mayıs'ı müzik eşliğinde oynayarak kutladı.

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'ndeki Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'nin ek bina inşaatında çalışan işçiler, mimar ve mühendislerle birlikte 1 Mayıs'ı müzik eşliğinde oynayarak kutladı.

Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Hastanesi ek bina inşaatında öğleden sonra düzenlenen etkinlikte 'Köprücekli Ali' olarak yerel Türk Halk Müziği sanatçısı Ali Karaalp, sevilen türküleri söyledi. Etkinliğe katılan hastane inşaatında görevli mühendis, mimar ve işçiler, müzik eşliğinde karşılıklı olarak misket oynadı ve bol bol halay çekti.

Etkinliği düzenleyenlerden mimar Neslihan Özdoğan, "İşçi arkadaşlar ile hep birlikte böyle bir 1 Mayıs kutlamasını organize ettik. Sanatçımızın türküleri eşliğinde gönlümüzce oynadık ve 1 Mayıs'ı kutladık. Ardından da inşaatta çalışan işçilerimize meyve suyu, çerez ve kuru pasta ikramında bulunduk" dedi. - Kütahya / Tavşanlı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kalemli Tavşanlı Kütahya 1 Mayıs Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title