Haberler

İpragaz'a Bilkent Üniversitesi'nden Ödül

Güncelleme:

'Pissi', Bilkent Üniversitesi Pazarlama & Reklamcılık Kulübü tarafından düzenlenen yarışmada, birinci seçildi.

Türkiye LPG sektörünün güvenilir ve öncü markası İpragaz'ın reklam filmi 'Pissi', Bilkent Üniversitesi Pazarlama & Reklamcılık Kulübü tarafından düzenlenen yarışmada, birinci seçildi.

Gerçekleştirdiği ilklerle Türkiye'de LPG sektörüne yön veren İpragaz, yaratıcı reklam filmleriyle de takdir topluyor. Bilkent Üniversitesi Pazarlama ve Reklamcılık Kulübü (MAD) tarafından bu yıl 5'ncisi düzenlenen "En İyi Reklam Ödülleri 2011" ödül töreni, 26 Nisan tarihinde yapıldı. Törende 'Hizmet' kategorisinde İpragaz'ın Pissi reklamı ile kazandığı birincilik ödülünü, İpragaz A.Ş. Marka Yöneticisi Çağatay Örsal ve Big Ajans Kreatif Direktörü Kağan Küçük aldı. Bilkent öğrencileri tarafından kazananın belirlendiği yarışma için 13-18 Nisan tarihleri arasında oylama yapıldı. Bu yıl ilk kez, kazanan firmaların yanı sıra reklamların yaratıcıları olan ajanslara da ödülleri tören sırasında takdim edildi.

3 Kardeş kedi oynadı

Hazırlık aşaması 3 ay süren kampanyada Pissi karakterini canlandırması için Belçika'dan 3 kardeş kedi getirildi. Özel eğitmenlerinin gözetiminde gerçekleştirilen çekimlerde, her sahne için uygun özellikteki kardeş kedilerden biri kullanıldı. İpragaz'ın bir önceki kampanyası "mahallenin güvenliğinden sorumlu köpeği" 'Boby' de, yayınlandığı dönemde büyük beğeni toplamış ve ödüller almıştı. Boby'nin ardından "mahallenin haylaz ve çapkın kedisi" 'Pissi' de, İpragaz reklam kampanyalarının ödül geleneğini sürdürdü. Yayınlandığı dönemde ve sonrasında büyük beğeni toplayan reklam filmi Pissi'nin başarısı, Bilkent Üniversitesi öğrencileri tarafından verilen ödülle de tescillenmiş oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bilkent Üniversitesi Türkiye İpragaz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title