Haberler

Erzincan Mesleki Eğitim Kurulu Olağan Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

Erzincan İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2013 yılı 3. olağan toplantısı, Vali Abdurrahman Akdemir'in Başkanlığında gerçekleşti.

Erzincan Valiliği toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Erzincan Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet Şireci ve kurul üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Sayın Abdurrahman Akdemir; İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısında alınan kararların iş ve çalışma hayatına katkı sağlaması dileklerinde bulundu.

Toplantıda, 2013 yılında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu olarak gerçekleştirilen faaliyetleri özetleyen İş-Kur İl Müdürü Enver Yücel ; 2013 yılı Haziran ayına kadar 1277 kişinin istihdam edildiğini belirtti. İş-Kur İl Müdürü Enver Yücel, sunumunda; 2013 yılı Haziran ayı sonu itibariyle özel sektöre toplam 923 kişi, kamu sektörüne ise 354 kişi olmak üzere toplam 1277 kişi, ayrıca 44 engelli vatandaşımız işe yerleştirildiğini, Ocak-Haziran 2013 döneminde; 23 meslekte iş isteyen toplam 244 kişiye yönelik iş gücü yetiştirme-meslek edindirme faaliyeti gerçekleştirildiğini, 2012 yılından devam eden projelerle birlikte 38 program ve projeyle 48 kadın, 532 erkek olmak üzere toplamda 580 iş isteyen toplum yararına çalışma programından yararlandığını belirtti.

İş-Kur İl Müdürü Enver Yücel'in sunumunun ardından başlayan toplantı da, 2013 yılında gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetlerin görüşülmesi ve karara bağlanılması ile son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdurrahman Akdemir Enver Yücel Erzincan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title