Haberler

İki servis minibüsü çarpıştı: 1 yaralı

Güncelleme:

Kocaeli'nin Derince ilçesinde meydana gelen kaza sonucunda iki servis minibüsü çarpıştı. Kazada her iki araç da hasar gördü ve bir şoför yaralandı. Kaza sonucunda sol tarafında hasarlar olan minibüslerde, camlar kırıldı ve lastik patladı. Yaralı şoför hastaneye kaldırıldı.

İki servis minibüsü çarpıştı: 1 yaralı

KOCAELİ - Kocaeli'nin Derince ilçesinde iki servis minibüsünün çarpışmasıyla kaza meydana geldi. Kazada her iki aracın da sol tarafları hasara uğrarken şoförlerden biri yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, İbni Sina Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.G. idaresindeki 41 P 0650 plakalı servis minibüsü ile A.A. idaresindeki vardiyadan çıkan Tüpraş işçilerini taşıyan 41 P 3318 plakalı servis minibüsü çarpıştı. Çarpışma neticesinde her iki minibüsün de sol tarafında hasarlar olduğu görüldü. 41 P 0650 plakalı servis minibüsünün şoförü S.G., kazada yaralı olarak Kocaeli Şehir Hastanesi'ne kaldırılırken Tüpraş işçilerini taşıyan servistekiler ise yara almadan kurtuldu. Servis minibüsünün sol tarafındaki tüm camlarının kırıldığı görülürken sol arka lastiği de kazada patladı.

Polis, kazaya ilişkin inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kocaeli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title