Haberler

Iğdır: Iğdır'daki Patlamanın Ardından

Iğdır Valisi Halil Ulusoy, 17 Kişinin Yaralandığı Patlamanın Meydana Geldiği Olay Yerinde İncelemelerde Bulundu.

Iğdır Valisi Halil Ulusoy, 17 kişinin yaralandığı patlamanın meydana geldiği olay yerinde incelemelerde bulundu.

Valililer toplantısı için İstanbul'da bulunan Iğdır Valisi Halil Ulusoy, kente döner dönmez 17 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan patlamanın meydana geldiği olay yerinde incelemede bulundu.

Yetkililerden olayla ilgili bilgi alan Vali Ulusoy, daha sonra açıklamada bulundu. Vali Ulusoy, olayın dün akşam saat 18.20 sıralarında, çalıntı ve sahte plakalı 34 PEM 60 plakalı beyaz Ford Transit minibüsteki patlaması sebebiyle meydana geldiğini, olayda 17 kişinin yaralandığını söyledi. Vali Ulusoy, 3 kişinin Erzurum'a sevkedildiğini 14 kişiden 13'ünün taburcu edildiğini ve kalan tek kişinin önümüzdeki Salı günü taburcu edileceği bilgisini aldığını söyledi. Vali Ulusoy, duyarlı davranan Iğdırlılar'a da teşekkür etti.

Olayda yaralanan Polisevi teknisyen yardımcısı Muzaffer Kargan, "Bir anda patlama oldu. Ne olduğunu anlayamadık. Çok sayıda yaralı vardı. Ben de yaralanmıştım. Hastaneye kaldırdılar, bugünde taburcu oldum" diye konuştu.

Iğdır Devlet Hastanesi'ne giderek yaralıları ziyaret eden Vali Halil Ulusoy, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Vali Ulusoy, hastaların durumu hakkında da ilgililerden bilgi aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title