Haberler

İftarların 18. si Gürsel Mahallesinde Gerçekleştirildi

Güncelleme:

İftar öncesi davetlilere "Hoş geldiniz" diyen Başkan Fazlı Kılıç, protokolün, Basın Mensuplarının ve davetlilerin bayramlarını da kutladı.

13 Ağustos Pazarartesi günü Selamet Camii çevresine kurulan iftar sofrasında yüzlerce Gürsel mahallesi sakini iftarlarını Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ile birlikte açtılar. Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin, AK Parti Kağıthane İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Tufan Öztürk, Güneş Altunkaş ve Gülizar Yavuz, Belediye Meclis Üyeleri Aysan Algan Hınçalan ve Ergun Keleş, Mahalle Başkanları Erkan Yıldırım ve Arzu Şaval, Yaşlılar Komisyonu Başkanı Sezai Öztekin, Özel Kalem Müdürü Levent Dirice de İftar Sofrasında hazır bulundular.

Bolluk ve Bereket Ayı Ramazan

Başkan Fazlı Kılıç, birlik ve beraberliğin, bolluk ve bereketin zirvede olduğu bir Ramazan akşamında çok güzel bir tablo oluştuğunu, bu güzel ortamı oluşturan Gürsel Mahallesi sakinlerine teşekkür ederek konuşmasına başladı. Dayanışmanın ve sevginin paylaşıldığı bu ayın da sonlarına gelindiğini söyleyen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, davetlilerin Kadir gecelerini ve Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

Ramazan Akşamları Hasbahçe'de, Çocuklarla Daha Farklı Hava Esiyor

Hasbahçe'deki çocuklara yönelik eğlence programında bu akşam, Animatör Sunucunu eşliğinde Çocuk Şarkıları seslendirildi. İzleyici çocukların katılımıyla süren programda İllüzyon gösterileri de yavrularımızın dikkatini ve merakını çeken renkli görüntülere sahne oldu.

İftardan evvel başlayan piknik alanındaki yoğunluk da yine sahura kadar renkliliğini devam ettiriyor. Sirk ve lunapark mekânları dolduran vatandaşlar, meraklarını giderecek birçok şeye buralarda sahip olabiliyorlar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Erkan Yıldırım Fazlı Kılıç Kağıthane Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title