Haberler

İftardaki Tek Tercih Sahan Şirehan

Güncelleme:

Schneider Electric konuklarını iftarda Sahan Şirehan'da ağırladı.

Dünya devi şirketlerin iftardaki tek tercihi Sahan Şirehan

Ramazan ayı nedeniyle dünyanın önde gelen kuruluş ve firmalarını konuklarıyla birlikte ağırlamaya devam eden Sahan Şirehan enerji yönetiminde global bir uzman olan Schneider Electric'in çözüm ortakları, iş dünyası, çalışanları ve konuklarını ağırladı. Schneider Electric Direktörü Ahmet Nuri İşlek ve Bölge Sorumlusu Aykut Taş "Dünyanın en iyileri her alanda seçim yaparken dünyanın en iyilerinden birisini tercih ettiği için Sahan Şirehan'ı tercih ettik. Sahan Şirehan tarihi dokusu yanında sektöründeki liderliğiyle de öncelikli tercihimiz olmuştur" dediler.

Dünyanın en büyük firmalarından birisi olma özelliği yanında enerji yönetiminde global bir uzman olan Schneider Electric; Ramazan nedeniyle Sahan Şirehan'da düzenlediği iftar yemeğiyle bayi ve iş dünyasını bir araya getirdi. Sahan Şirehan'ın muhteşem bahçesinde düzenlenen iftar yemeğinde konuklara özel olarak hazırlanan iftar menüsü ikram edildi. Schneider Electric'in uluslar arası yapısı ve sektöründeki liderliğinin önemine dikkat çeken Direktör Ahmet Nuri İşlek ve Bölge Sorumlusu Aykut Taş "Schneider Electric olarak bu gün çözüm ortaklarımız, iş dünyası ve bayilerimizle Sahan Şirehan'da düzenlediğimiz iftar yemeğinde birlikteyiz. Kendi alanında en iyi olan Schneider Electric elbette verdiği iftar yemeğinde de mekân tercih ederken kendi sektöründeki en iyi olan Sahan Şirehan'ı tercih etmiştir. Tarihi dokusu ve mistik yapısı yanında Türk mutfağının en güzel örneklerinin konuklarımıza sunulduğu Sahan Şirehan'da olmak sadece bizler için değil konuklarımız içinde çok önemli. Yemek süresince konuklarımızla gerek kendi alanımızda gerekse iş dünyasının birçok sorunuyla ilgili görüş alış verişinde bulunma şansı yakaladık. Ramazan ayının bereketli geçmesini diliyor, konuklarımıza karşı gösterilen yoğun ve titiz ilgiden dolayı Sahan Şirehan çalışanlarına teşekkür ediyoruz" dediler.

Diğer yandan Sahan Şirehan'da yoğun geçen Ramazan iftar mesaisi her gün onlarca şirket ve kuruluşu konuklarıyla birlikte ağırlamaya devam ediyor. Sahan Şirehan tarafından ilk kez uygulanan ve büyük ilgi gören menü tercih uygulamasıyla Sahan'ın ünlü aşçıları iftar saatine onlarca çeşit bir birinden ünlü yemekleri yetiştiriyor. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Sahan Şirehan İşletme Müdürü Cengiz Döver "Sektörünün lideri birçok kurum ve kuruluşun tercihi her Ramazan ayında olduğu gibi bu yılda Sahan olmuştur. Bu durum bizleri mutlu etmektedir. Yeni uygulamamızla gurupların sayısında inanılmaz bir artış sağlanmış böylece klasik menü uygulamasının dışına çıkılmıştır"dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Nuri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title