Haberler

i Zenith Restaurant & Bar Açılıyor

Güncelleme:

İstanbul'un incisi Bebek semtinin gözde mekanı olmaya aday Zenith Restaurant & Bar Bebek'e yepyeni bir anlayış getiriyor.

Kafeleri, sanatçıları, parkı, şenliği, tarih olmuş mekanları ile İstanbul'un incisi Bebek semtinin gözde mekanı olmaya aday Zenith Restaurant & Bar Bebek'e yepyeni bir anlayış getiriyor.

Tekdüzelikten biraz olsun kurtulmak, samimi huzurlu ve rahat bir ortamda eğlenmek, dostlarla sohbet etmek, dans etmek ve hayatın sorunlarından, stresinden biraz olsun kurtulmak isteyenlerin müdavimi olmaya aday.olan Zenith, samimi sıcak dekorasyonuyla ev rahatlığı ile keyifle içkinizi yudumlayabileceğiniz,bir mekan olarak hizmet vermeye başlıyor.

Kafe Konser Konseptiyle Bebek'te Bir İlk..

Geceleri, Bebek'te bir ilk olan "Kafe Konser Stili", canlı müzik performansları ve konsept partileriyle İstanbullular'ın yaşamlarına renk katmaya hazırlanan Zenith, gündüzleri de Bebek atmosferini hissedebileceğiniz ön bahçesi, yeşillik içinde kuş cıvıltıları ve yaprak sesleriyle kahvenizi yudumlayabileceğiniz sessiz sakin arka bahçesi, keyifli yemekler için tasarlanmış gruplara özel dekorasyonu ile rahatlık, şıklık ve samimiyeti ön plana çıkarıyor.

Dünya mutfağının lezzetlerini Türk ağız tadına uygulayan mönüsünde zengin atıştırmalıkları, nefis tatlıları ve geniş kokteyl yelpazesiyle göz dolduran Zenith, misafirlerine keyifli kahvaltılar ve brunchlar yapma fırsatı da sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Zenith Bebek Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title