Haberler

Hırsızdı, Katil Oldu

Güncelleme:

Güvenlikçilere yakalanan hırsız, dehşet saçtı. 3 güvenlikçiyi öldürdü, 1'ini ağır yaraladı.

Ukrayna'nın başkenti Kiev'deki bir alışveriş merkezinin güvenlik kameralarına sıradışı bir hırsızlık ve cinayet görüntüleri yansıdı.

Görüntülerde flash bellek çaldığı ileri sürülen kişinin, alışveriş merkezinin güvenlik görevlileri tarafından yakalandığı görünüyor. Gerekli yasal işlemleri başlatmak için polisin gelmesini, güvenlik departmanına ait bir ofiste beklerken şüpheli şahıs, üzerini aratmıyor ve sonrasında kaçmak için kapıya yönelirken görevlilerin müdahalesiyle karşılaşıyor.

Kısa süreli bir boğuşmanın ardından şüpheli şahıs, cebinden çıkardığı tabancayla kendisine engel olmak isteyen güvenlikçileri sırayla vuruyor.

İlk üç görevli, olay anında can verirken olayların yaşandığı ofisin dışında vurulan görevli ise çok ağır şekilde yaralanarak kurtuluyor. Üç kişinin ölümüne sebep olan hırsızlık şüphelisi bundan sonra olay yerinden hızla uzaklaşıyor.

YAKALAYANA ÖDÜL VAR

Bu görüntülerle Ukrayna basınının karşısına çıkan içişleri bakanı Vitaliy Zakharchenko, katilin, Makarov ismi verilen bir tabancayla cinayetleri işlediğini ve bu profesyonel silahı kullanan birinin güvenlik gürevlileriyle başka bir husumetininin bulunup bulunmadığını araştırdıklarını söyledi.

Olayın gerçekleştiği Karavan alışveriş merkezinin icra direktörü Serhiy Kyslenko ise katilin yakalanmasına yardım eden kişiye 100 bin Grivna yani yaklaşık 20 bin lira ödül vereceklerini açıkladı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ukrayna Kiev Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title