Haberler

Hayvan Çiftliğinde Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu

Karaman'da bir hayvan çiftliğinde saman balyalarının tutuşmasıyla başlayan yangın paniğe neden oldu.

Karaman'da bir hayvan çiftliğinde saman balyalarının tutuşmasıyla başlayan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye ekipleri rüzgarın etkisiyle büyüyen yangını mandıralara sıçramadan kontrol altına almayı başardı.

Olay, akşam saat 22.00 sıralarında Larende Mahallesi Göztepe köy yolu üzerinde bulunan bir hayvan çiftliğinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hayvan çiftliğinin yanındaki boşlukta bulunan saman balyaları bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Rüzgarında etkisiyle alevler kısa sürede 6 metre yüksekliğinde ve 50 metre uzunluğundaki iki saman balyasını kısa sürede sardı. Yangına Karaman Belediyesine ait itfaiye ekipleri müdahale ederken, yardım için belde belediyelerinden de itfaiye takviyesi istendi. Alevler bitişikte bulunan çiftliğe ait iki eve ve hayvanların kaldığı mandıraya sıçramadan kontrol altına alındı. Bu arada sangın sırasında saman balyalarının arasında bulunan bir traktör ile bir römork yanarak hasar gördü. Ekipler, yangının diğer saman balyalarına sıçramaması için iş makineleri ile yanan iki saman balyasının etrafını toprakla kapatarak engelledi. Yangın olayının duyulmasının ardından İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez'de yangın yerinen gelerek yetkililerden bilgiler aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title