Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, "Biz istikrarsız bir Türkiye'de mi yaşamak istiyoruz, yoksa büyüyen istikrarlı bir ülkede mi yaşamak istiyoruz, onun kararını vermeliyiz.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, "Biz istikrarsız bir Türkiye'de mi yaşamak istiyoruz, yoksa büyüyen istikrarlı bir ülkede mi yaşamak istiyoruz, onun kararını vermeliyiz." dedi.

Gündoğdu, Devlet Su İşleri Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, 16 Nisan'da Türkiye'nin çok önemli bir karar vereceğini belirtti.

Türkiye'nin büyümesi ve istikrarlı bir ülke olabilmesi için cumhurbaşkanlığı sistemine mutlaka geçilmesi gerektiğini ifade eden Gündoğdu, konuşmasına şöyle devam etti:

"Diyorlar ya, 'Tek adam olacak', 'Diktatör olacak' diye. Cumhurbaşkanımızın üzerinden vuruyorlar. Bizim derdimiz bu değil, bizim derdimiz bu ülkenin çocukları ve gelecek nesiller istikrarlı ve büyüyen bir ülkede olsun. İnsanlar gelsin yatırımını yapsın. Türkiye büyüsün zenginleşsin. Bizim derdimiz o. Cumhurbaşkanımız da fani, ölümlü, elbet o da ebediyete gidecek. Sultan Süleyman'a kalmadı bu dünya. Biz istikrarsız bir Türkiye'de mi yaşamak istiyoruz, yoksa büyüyen istikrarlı bir ülkede mi yaşamak istiyoruz, onun kararını vermeliyiz."

Türk milletinin koalisyon hükümetlerinden bıktığını anlatan Gündoğdu, mevcut sistemin artık Türkiye'yi taşıyamadığını söyledi.

Türkiye'nin büyümesi ve gelişmesi için istikrarın şart olduğunu ifade eden Gündoğdu, "Düşünün iş adamlarımızdan biri, bir iş yeri kiralasa kaç yıllığına kiralarsınız, en az beş yıl değil mi? Kendi kiraladığımız iş yerinin bile istikrarlı bir şekilde devam etmesi için beş yıllık süre istiyoruz da iktidar ve hükümetlerden niye beş yıllık süre istemiyoruz. 13 ayda değişen hükümetlerin, istikrarsız bir hükümet olduğunu neden kabul etmiyoruz. Ben bunları 'hayır' diyeceklere söylüyorum." diye konuştu.

AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen ise 17 Nisan sabahı Türkiye'nin üzerine çok güzel ve yeni bir güneş doğacağını dile getirdi.

Bu güneşin Türk milletine geçmişi unutturacağını ifade eden Sezen," Geçmişte yaşadıklarımızdan çok fazla bahsetmek istemiyorum. Çok çileler çekildi bu vatanda. İnşallah hepsi geride kalacak." dedi.

Türkiye üzerinde yüzyıllardır oyunlar oynandığını anlatan Sezen, Türk milletinin birlik ve beraberliğini koruduğu sürece bu oyunların hepsini bozacağını vurguladı.

Sezen, 16 Nisan günü Türkiye'de güçlü bir 'evet' oyu ile anayasa değişiminin sonuçlanacağı ve o günden sonra ülkede yeni bir sistem başlayacağını ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Metin Gündoğdu AK Parti Türkiye Ordu Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi?
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title