Haberler

Hakkari'deki Okulun Duvarlarını Rengarenk Yaptılar

HAKKARİ'de, bir orta okulda görevli 2 resim öğretmeni, okulun dış duvarlarını kendi olanakları ile çizgi film kahramanların resimlerini çizerek süsledi.

HAKKARİ'de, bir orta okulda görevli 2 resim öğretmeni, okulun dış duvarlarını kendi olanakları ile çizgi film kahramanların resimlerini çizerek süsledi. Rengarenk bir görünüme sahip olan okulun öğrencileri, bu görüntüden son derece memnun olduklarını belirtirken, öğretmenlerine yardımcı oldu.

Hakkari'nin Dağgöl Mahallesi'nde bulunan Şehit Selahattin İlk ve Ortaokulu'nda görev yapan resim öğretmenleri, Aslı Oğan Şimşek ve Erkan Kaçar, okulun dış duvarlarını kendi imkanlarıyla çizgi film kahramanlarının resimlerini çizdi. 'Şirinler', 'süper baykuş', ters lale ve kuş resimleri ile duvarları rengarenk bir görünüme sahip olan okulun öğrencileri bu görüntüden son derece memnun olduklarını söyledi. Okulda eğitim gören öğrenci ve velileri, 2 öğretmenin okul duvarına çizdikleri çizgi film, ters lale ve kuş resimlerini hayranlıkla izlerken, öğretmenlere teşekkür etti. Öğrencilere eğitimi sevdirmek için böyle bir çalışma yaptıklarını belirten resim öğretmeni Aslı Oğan Şimşek, şöyle dedi:

"Okulumuzun binasında geçen yıl yaz tatilinde tadilat onarım ve güçlendirme çalışması yapıldı. Baştan sona yenilenen ve eğitime daha elverişli hale getirilen binanın içi dışında bir takım çalışmalar yapıldı. Bizler, okulun resim öğretmenleri olarak okul yönetimi ile beraber yeniden yapılıp beyaz renge boyanmış bahçe duvarında bir takım çizgi film karakterlerini çizerek,  öğrencilere eğitimi sevdirmenin yanında, resim yeteneklerini de ortaya çıkarmaya çalıştık. Yaklaşık bir hafta boyunca devam eden çalışmamız çoğu zaman yağışlı havalardan dolayı aksamış olsa da  bitirmiş bulunmaktayız. Zaman zaman öğrencilerimiz de bizleri yardımcı olurken, resimlerin nasıl çizileceğini de öğrendiler."

- Hakkari

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakkari Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst oldu

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst oldu

Bakmadan Geçme

Bitcoine, kripto paraya vergi gelecek mi? Borsaya vergi gelecek mi? Borsa gelirleri vergilendirilecek mi? #129297 Giovanni van Bronckhorst kimdir, hangi takımları çalıştırdı? Beşiktaş yeni Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst kimdir? Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim oldu? SON DAKİKA Beşiktaş teknik direktörü belli oldu İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 5 Haziran Çarşamba İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? 6 Haziran Perşembe yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? #129300 Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 5 Haziran Çarşamba 2024? #128250 Survivor kim kazandı? 5 Haziran Çarşamba Survivor'da kim kazandı? Sandık Kokusu 26. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5 Haziran Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 5-6 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kuruluş Osman 164. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5 Haziran Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 5-6 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Yetenekli Bay Cage filmi oyuncuları kim, konusu ne? Yetenekli Bay Cage filmi ne zaman, nerede çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor ne zaman, nerede çekildi?
Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

title