Haberler

Hakkari Belediyesine Kayyum Atanan Epcim: Makam İçin Değil, Halkın Hizmetkarı Olmak İçin Çalışacağız

İÇİŞLERİ Bakanlığı kararıyla dün Hakkari Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Vali Yardımcısı Cüneyt Epcim, Hakkari Valiliği'nin düzenlediği resmi bayramlaşma programında konuştu.

İÇİŞLERİ Bakanlığı kararıyla dün Hakkari Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Vali Yardımcısı Cüneyt Epcim, Hakkari Valiliği'nin düzenlediği resmi bayramlaşma programında konuştu. Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç'ın kutlayıp 'Sayın Başkanım' diye hitap ettiği Epcim, "Mevki makam için değil, Hakkari halkının hizmetkarı olmak için bu göreve getirildik. İnşallah Hakkari halkına kalıcı hizmetler bırakırız" dedi.

Hakkari Valiliği Öğertmen evi bahçesinde resmi bayramlaşma programı düzenledi. Bayramlaşma programına, İçişleri Bakanlığının kararıyla Hakkari Belediye Başkanlığına atanan Hakkari Vali Yardımcısı Cüneyt Epcim, Vali Yardımcısı Hasan Ongu, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, Hakkari il Jandarma Alay Komutan Vekili Jandarma Albay Mustafa Göküz, Adalet Komisyonu Başkanı Yusuf Kaya, Başsavcı Vekili Mustafa Karakaya, Durankaya Beldesi Belediye Başkanı Fatih Keskin, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve bazı STK temsilcileri katıldı.

Bayramlaşma programına gelen yeni Belediye Başkanı Epcim, kurum amirlerinin tek tek bayramını kutladı. Daha sonra bayramlaşmaya gelen Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, Hakkari Belediye Başkanlığına kayyum olarak atanan Epcim'i tebrik edip. 'Sayın başkanım' diye hitap etti ve Hakkari için neler yapacağıını sordu.

EPCİM: HAKKARİ HALKININ GÖNLÜNE GİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ

Bunun üzerine Epcim, Hakkari halkına hizmet için bu göreve getirildiğini belirterek şöyle konuştu:

"Hakkari halkının gönlüne girmeye çalışacağız. Bundan sonra kalıcı hizmetlerle Hakkarimize hizmet yapacağız. Bu hizmeti yaparken devletin bütün kurumlarından destek bekliyoruz. Hakkari halkının da destek vereceğini bekliyorum. Güzel hizmetler, kalıcı hizmetler bırakarak, Hakkarimize hizmet edersek ne mutlu bize. Bunun ötesinde tabiki, başkan olarak değil, hizmetkar olarak başlayacağız."

Epcim ve beraberindeki yetkililer, daha sonra Polis evi ve İl Jandarma Alay komutanlığındaki bayramlaşma programına katılarak polis ve askerlerin bayramını kutladı. Bu arada Hakkarili vatandaşlar da bayram namazının ardından kurban kesti. Vatandaşlar, bu bayramın huzur ve sükunete vesile olamasını diledi.

- Hakkari

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanlığı Mustafa Karakaya Yusuf Kaya Hakkari Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title