Haberler

GÖRÜLMEMİŞ Hizmet Aşkı

Güncelleme:

Tarsus'ta bir ilk yaşandı.

Belediye Başkanı Şevket Can'ın talimatıyla Cumartesi ve Pazar günü 9 ayrı gruba ayrılan belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, daire başkanları ve MHP ilçe teşkilatı üyeleri toplam 129 mahalleyi gezerek vatandaşlarla kucaklaştı.

Hafta sonu karşılarında heyetleri gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Mahalleleri gezen ekipler, vatandaşların sorunlarını rapor haline getirerek, çözümü konusunda çalışmalar yapacak.

Hizmeti vatandaşın ayağına götüreceklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, hafta sonu ekiplerin 129 mahalle de incelemede bulunduğunu söyledi.

Başkan Can, "Büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen köylerimizde sorunların tespit çalışmalarını yapıyoruz. Bu mahallelerimizde öncelikli ve önemli olan sorunları ele alıp çalışmalara başlayacağız. Hafta sonu arkadaşlarımız tüm mahallelerimizde yerinde tespit yaparak, sorunları dinlediler. Bu çalışmamız bir örnek teşkil ederken, vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri sevindirdi. Vatandaşlarımızın ekiplerimize gösterdiği sıcak ilgi ve alakaya biz de teşekkür ediyoruz. İnşallah mahallelerimizin sorunlarını gerek Tarsus Belediyesi olarak, gerekse Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak bir an önce çözeceğiz. Göreve gelmemizle birlikte hemen hemen tüm mahallelerimize az veya çok hizmet verdik. Halkımızın desteği ve duasıyla hizmetimiz artarak devam edecek" dedi.

Hafta sonu ziyaretlerine MHP Tarsus ilçe Başkanı Ertuğrul Bodur başta olmak üzere, belediye başkan yardımcıları, ilçe teşkilatı yöneticileri, belediye meclis üyeleri, Tarsus Çamlıyayla Koordinasyon Başkanlığı ile belediye daire müdürleri katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şevket Can Tarsus Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title