Haberler

Gölcük'te Zincirleme Trafik Kazası: 40 Araç Birbirine Girdi!

Güncelleme:

Gölcük'te buzlanma sonucu yaşanan zincirleme kazada 40 araç birbirine girdi. 16 kişinin yaralandığı zincirleme kazada karayolu çift yönlü olarak ulaşıma kapandı.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde buzlanma sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında 40 araç birbirine girdi. Kazada yaralanan 16 kişi tedavi altına alındı.



YOL SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Kaza saat 17.45 sıralarında, Gölcük Değirmendere Dörtyol mevkiinde meydana geldi. Buzlanma nedeniyle araçların kayması sonucu ard arda kazalar yaşandı.

Yalova istikametinde yaşanan kazalar nedeniyle 40 araç birbirine çarparken yol ulaşıma kapandı. Yol savaş alanına dönerken polis ekipleri kazaya müdahalede ederek ambulans istedi. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilerek yaralılara müdahalede bulundu.

16 KİŞİ YARALANDI

İtfaiye ekipleri ise yaralıları araçlardan çıkardı. Yaralanan 16 kişi kaldırıldıkları Gölcük Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Yalova istikameti ulaşıma kapanırken, trafik ekipleri, ambulans ve kurtarma ekiplerinin çalışması için İzmit istikameti de ulaşıma kapatıldı. Yolun ulaşıma açılabilmesi için kaza yapan araçların yol kenarına çekilmesi ve kaldırılması için çalışmalar devam ediyor.



KAYMAKAM AÇIKLAMA YAPTI

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı kazada 40 aracın birbirine çarptığını belirterek, "Yoldaki buzlanma nedeniyle 40 araç birbirine girdi. Bu araçlar içerisinde TIR, otobüs, otomobil ve kamyonetler bulunuyor. Yaralanan 16 kişi Gölcük Devlet Hastanesi'ne sevk edildi" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Değirmendere Dörtyol Gölcük 3. Sayfa Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (41)

haknas:

umarim hepsi ölmüştür cocuk kadın demeden. . !!

1
54
yanıtYanıtla
Hayat işte:

Neden böyle yorum yazdınız! Özürlü kalmak çok zor diye mi düşündünüz!

yanıt1
yanıt0
AKINCI:

bu gölcügün kaymakamını emniyet amirini ve polislerini süreceksin hakkari şırnaka karakolları kahvehaneye çevirmişler elde tesbih bol bol çay demleyip keyf çatıyorlar, buradan valiye, içişleri bakanına hükümete duyurulur.

15
0
yanıtYanıtla
hüseyin şevki topuz.:

yavaş gidilse allahın izniyle hiç bir şey olmaz , ama tırcılar ayrı alem otomil kullananlar ayrı bir alem, , çok hızlı araç kullanımın alışkanlıkları bunlar. . başkada birşey değil . .

12
1
yanıtYanıtla
cami hocasi ismail:

allah vuruyor kim bilir belki yilbasi kutlamya gidiyordu bu az büyük deprem bekliyorum allahim bir an bize göster rabim dua ediyorum. .

0
9
yanıtYanıtla
kamil sönmez:

kazada yegenimde vardı mekkenin fethi programına gidiyordu ettigin beddua dönsün başını bulsun

yanıt7
yanıt1
Vatandaş:

Sen cami hocası falan değilsin. Adını hoca göstermek suretiyle hocaları ve dini karalıyorsun. Din adına hocalar adına beddua etme. Peygamber efendimiz gayri müslimin ölümüne bile İmandan yoksun gittikleri için üzülmüştür. Bizler kim oluyoruzda insanların günah işledikleri için ölmelerine sfvinebiliriz. Kaldı ki bu insanların nereye gittiğini sen nerden biliyorsun. Çok iyi niyetle yola çıkanlarda vardır yılbaşı kutlamasına gidende vardır. Bunlar için senin yapman gereken beddua etmek değildir hidayet dilemektir.

yanıt7
yanıt0
HATTUŞAŞLI:

ÖNCE KURAL TANIYACAKSIN SONRA YOLA ÇIKACAKSIN. HİÇBİR KURALA UYMADAN KAFANA GÖRE GİDERSEN KAÇINILMAZ SONLA KARŞILAŞIRSIN. AVRUPANININ HER ÜLKESİNDE ARABA KULLANANLAR VAR FAKAT BAŞKASININ HAK VE HUKUKUNU GASP EDEREK DEĞİL YOLU OKUYARAK TRAFİKTE SEYREDERLER. BAŞLARINADA KAZA BELA GELMEZ. . . . . . . . .

8
0
yanıtYanıtla
Malesef:

Malum gölcük ne belediye başkanı başkan ne kaymakamı ne emniyeti kaymakam AKP ilçe başkanının karşısında ceket ilikliyo belediye başkanı ilçe başkanı ilçeyi çevirdiler çiftliğe istedikleri gibi at kosturuyorlar saraylida ormaniye arazilerini verdiler yandaşlarına yüzer ikiyuzer daire yaptiriyorlar gelsin müfettişler baskınlar yalanmi dogrumu

5
3
yanıtYanıtla
ayni yerMobil-ANDROID:

gecen sene tam burda ayni yerde zincirleme kaza oldu 22 arac birbirine girmisti.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title