Haberler

Gençlerbirliği'nin Kosovalı Forveti Muric: "Golün İyisi Kötüsü Olmaz"

Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muric, "Gol goldür yeter ki top, direklerin arasından geçsin.

MUSA SAMUR - Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muric, "Gol goldür yeter ki top, direklerin arasından geçsin." dedi.

Kırmızı-siyahlı formayla geçen sezon 33 maçta 3, bu sezon ise 7 maçta 2 gol sevinci yaşayan 23 yaşındaki forvet Muric, artan performansı, temmuz ayında evlendiği eşi Edibe Jorganxhiu ve takım arkadaşlarının kendisine yönelik değerlendirmelerine ilişkin AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Muric, takım arkadaşı Serdar Özkan'ın, Beşiktaş ve Teleset Mobilya Akhisarspor maçlarında attığı gollere dair, "Ne zaman kaleciler kaledeyken gol atacaksın?" şakasına karşılık, "Evet doğru ama golün iyisi kötüsü olmaz. Gol goldür yeter ki top, direklerin arasından geçsin." yanıtını verdi.

Neşeli olduğu görülen Muric, açıklamaları sırasında kendisine yapılan "göz kamaştırıyorsun" esprisini de şakayla karşıladı.

Kendisinin de yeni evlendiği eşine, fiziki görünümüne dair sorular sorduğunu dile getiren Muric, "Göz kamaştırıyorsun diyor ben de eşime soruyorum, 'sen kör müsün, bana nasıl aşık oldun' diyorum ama eşim, 'körkütük, körkütük' diye cevap veriyor." esprisini yaptı.

"Sonuçta pozisyonum forvet"

Muric, oynadığı pozisyon gereği kendisinden gol atmasının beklendiğini, buna son iki haftada karşılık verdiği için mutlu olduğunu ifade etti.

Takıma sadece gol atarak değil, mücadele ederek de katkı vermek istediğini dile getiren Muric, şöyle devam etti:

"Allah'ın izniyle böyle başladık, inşallah devamı gelir. Ben kendimi çok iyi hissediyorum. Sonuçta pozisyonum forvet. Santrforun gol atması gerekiyor, öyle kanıtlıyor kendini. O nedenle ben de çok mutluyum. Takımım için elimden geleni yapmaya devam edeceğim."

Kosovalı golcü, sezon başında kadroya dahil edilen Petar Skuletic ile aynı mevkide oynadıklarının hatırlatılması üzerine de "Her mevkide hak edenin formayı alması gerekir. Herkes şu anda aynı düzeyde. Formayı alan götürüyor desek yeridir. Takımımız için kim faydalı olacaksa o oynasın." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Serdar Özkan Murat Erat Beşiktaş Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim? 20 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir?
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title