Haberler

Gaziantep'e Mevsimin İlk Karı Düştü

Gaziantep’e mevsimin ilk karı sabah saatlerinde düştü.

Gaziantep'e mevsimin ilk karı sabah saatlerinde düştü.

Gaziantep'te sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, özellikle şehir merkezi ve yüksek kesimlerinde yoğun şekilde etkili olurken, karın etkisiyle şiddetli rüzgar ise Gaziantepli vatandaşlara zor anlar yaşattı. İlerleyen saatlerde etkisini iyice arttıran kar yağışının Perşembe ve Cuma günü de etkisini hissettireceği öğrenildi. Özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışını fırsat bilen bazı vatandaşlar kar üzerinde kaymaya çalışırken, bazı vatandaşlar ise şemsiye açarak, kardan etkilenmemeye çalıştı.

Gaziantep'e yılın ilk karının yağdığını belirten vatandaşlardan Hatice Kılıç, "Yılın ilk karı yağdı mutluyum. Yağan ilk kardan dolayı gezip tozmak, karın altında tadını çıkarmak istiyorum. Soğuk havalar etkisini kar yağışı ile kaybedecek. Umarım don tutmadan yollardaki karlar yetkililer tarafından temizlenir ve kazaların önüne geçilir. İnşallah kar yağışı ile birlikte kazalar olmaz, tek temennim budur" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title