Haberler

Galatasaray, Özel Maçta Gyirmot Ekibini 1-0 Yendi

Maicon maçta görev aldıBafetimbi Gomis ve Younes Belhanda forma giymedi2017-2018 sezon hazırlıkları kapsamında Slovakya'da kamp yapan Galatasaray, antrenman maçında Macaristan 2. Lig ekiplerinden Gyirmot'u 1-0 mağlup etti.

Maicon maçta görev aldı

Bafetimbi Gomis ve Younes Belhanda forma giymedi

2017-2018 sezon hazırlıkları kapsamında Slovakya'da kamp yapan Galatasaray, antrenman maçında Macaristan 2. Lig ekiplerinden Gyirmot'u 1-0 mağlup etti.

Kamp yapılan otelin sahasında oynanan müsabakada sarı-kırmızılı takımın yeni transferi Maicon da görev aldı.

Galatasaray karşılaşmaya kaleci Fernando Muslera, Martin Linnes, Maicon, Koray Günter, Lionel Carole, Tolga Ciğerci, Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Sinan Gümüş, Garry Rodrigues ve Eren Derdiyok 11'i ile başladı.

Sarı-kırmızılı takımını maçın ilk yarısı 0-0 berabere tamamladı.

Galatasaray'da ikinci yarının başında Muslera, Maicon, Koray Günter, Selçuk İnan, Yasin Öztekin ve Rodrigues'in yerlerine Eray İşcan, Serdar Aziz, Semih Kaya, Ryan Donk, Emrah Başsan ve Recep Gül dahil oldu. İlerleyen dakikalarda ise Linnes, Carole, Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin ve Sinan Gümüş, yerlerini Luis Cavanda, Tarık Çamdal, Abdussamed Karnuçu, Ozan Kabak ve Yunus Akgün'e bıraktı.

İkinci yarıda da üstün mücadelesini sürdüren sarı-kırmızılı takım, son dakikada Donk'un penaltıdan attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Maçtan önce sahada kondisyon ağırlık bir çalışma gerçekleştirilen yeni transferler Bafetimbi Gomis ve Younes Belhanda mücadelede forma giymedi.

Bu arada Bratislava Emniyeti'nin güvenlik uyarısı ve saha şartlarının fiziksel şartlarından dolayı müsabaka seyircisiz oynanırken, karşılaşmayı izlemeye gelen sarı-kırmızılı taraftarların tesislere girmelerine izin verilmedi. Tesislerin önünden ayrılmayan birkaç taraftar, ikinci yarıda tribüne alındı.

STAT: Samorin X-Bionic Stadium

GALATASARAY: Muslera (Eray 46), Linnes (Cavanda 63), Maicon (Serdar 46), Koray (Semih 46), Carole (Tarık 63), Tolga (Ozan 63), Selçuk (Donk 46), Yasin (Samid 63), Sinan (Yunus 63), Rodrigues (Recep 46), Eren (Emrah 46)

GYİRMOT: Sebök, Nagy, Lengyel, Szöcs, Presinger, Varga, Kiss, Szegi, Stieber, Nemeth, Mate

GOL: Donk (90 penaltı)

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Maçtan görüntüler

Taraftarların sahaya gelişi

Genel detaylar

HABER - KAMERA: SERHAN TÜRK - BRATİSLAVA / DHA (fotoğraflı)

02.07.2017 - Haber Kodu : 170702185

02.07.2017 - Haber Kodu : 170702193

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Macaristan Slovakya Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Yapı Kredi'nin satışıyla ilgili iddialara Koç Holding'den açıklama var: Görüşmeler sürüyor

Yapı Kredi'nin satışıyla ilgili iddialara Koç Holding'den açıklama var: Görüşmeler sürüyor

Bakmadan Geçme

Emre Kartal kim, tutuklandı mı? İsmail Kartal'ın oğlu kimdir? Hulusi Belgü kimdir? Hulusi Belgü görevi ne, nereli? Yapı Kredi Bankası satıldı mı? Koç Holding'ten açıklama geldi Ben Bu Cihana Sığmazam canlı izle! 21 Mayıs ATV canlı izle! Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde neler olacak? BBCS 67. bölüm izle! #128250 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Boston Celtics Indiana Pacers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 21 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Yapı Kredi kimin? Yapı Kredi yerli mi, yabancı mı? 21-22 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Japonya Bayan Voleybol Milli Takım kadrosu ve instagram hesapları ne? Arjantin Bayan Voleybol Milli Takım kadrosu ve instagram hesapları ne? Survivor kim kazandı? 21 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? 21-22 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bahar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 21 Mayıs Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ben Bu Cihana Sığmazam 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 21 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title