Haberler

Galatasaray'a Diyarbakır'da Coşkulu Karşılama

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupasında yarın Diyarbakır B. Belediyespor ile karşılaşacak Galatasaray'ı, özel uçakla gittiği Diyarbakır'da yaklaşık bin kişi coşkulu şekilde karşıladı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile karşılayacak olan Galatasaray, özel uçakla geldiği Diyarbakır'da yaklaşık bin kişi tarafından coşkulu şekilde karşılandı. Sarı kırmızılı taraftarların sevgi gösterilerinde bulunduğu futbolcular, otobüsle kalacakları otele geçti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile yarın karşılaşacak olan Galatasaray bugün özel uçakla Diyarbakır'a geldi. Saat 19.15'te Diyarbakır Havalimanı'na inen sarı kırmızılı kafile Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, yaklaşık bin taraftar tarafından coşkulu gösterileri ve çiçeklerle karşılandı. Kafilede yönetim kurulu üyesi Cem Kınay, Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Ali Dürüst, Dış Hatlar Gelen Yolcu koridorunda karşılandı. Dışarda da sarı kırmızılı taraftarlar, "Galatasaray'ın kalesi Diyarbakır" yazılı pankart açtığı görüldü.

Uzatılan çiçekleri alan Abdurrahim Albayrak, sevgi gösterileri karşısında çok mutlu olduğunu belirterek, "Diyarbakır'a daha önce de çok defa geldim. Diyarbakır halkını ve buradaki taraftarlarımızı çok seviyorum. Onların da bizi sevdiğini biliyorum. Çok iyi karşılandık. Bizi karşılayan Diyarbakırspor'un eski başkanı Adnan Öktüren beye çok teşekkür ederim" dedi.

Futbolcuların bindiği otobüse büyük sevgi gösterisinde bulunan sarı kırmızılı taraftarlar, konfetileri ateşleyerek, otobüsün uzun süre hava alanından çıkmasına engel oldu. Karşılama sırasında güvenlik önlemi alan polis ile taraftarlar arasında zaman zaman gerginlik yaşadı. Gerginlik büyümeden önlendi.

Galatasaray kafilesini taşıyan otobüs zorlukla ilerlerken kent merkezi yerine otele çevre yolunu kullanarak gitti. Kafilenin geceyi geçiriceği Green Park Otel'e de olağanüstü güvenlik önlemleri altında gitti. Yol boyunca çevik kuvvet polisi ve zırhlı araçlarla önlem alan polis, kuş uçurtmadı. - Diyarbakır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Abdurrahim Albayrak Türkiye Kupası Galatasaray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title