Haberler

Fuhuş Operasyonunda 170 Kişinin Gözaltına Alınması

Asayiş Ekiplerinin İstanbul'un Çeşitli Semtlerinde Düzenlediği Baskında Gözaltına Alınan 150'si Hayat Kadını 170 Kişi Asayiş Şube Müdürlüğü'ne 4 Otobüsle Getirildi.

Asayiş ekiplerinin İstanbul'un çeşitli semtlerinde düzenlediği baskında gözaltına alınan 150'si hayat kadını 170 kişi Asayiş Şube Müdürlüğü'ne 4 otobüsle getirildi.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Kumar Ahlak Büro Amirliği'nin Silivri, Fatih, Aksaray, Maltepe, Bakırköy ve Kumburgaz'da yaptığı operasyonlarda 170 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar Asayiş Şube'ye 4 otobüsle getirildi. Sabah 06.00 sıralarında yapılan baskında aralarında yabancı uyruklu kadınların da bulunduğu 150 hayat kadını ve fuhuş ticareti yaptığı öne sürülen 20 kişinin yakalandığı belirtildi. Kadınları çalıştırdığı iddia edilen Ş.Z.'nin fuhuş yaptırmak için Kumburgaz'da bir otel

kiraladığı ve bu hayat kadınlarını para karşılığı pazarladığı öne sürüldü. Baskın sırasında otelin belgelerine el konuldu. Gözaltına alınan şahısların Asayiş Şube'de sorguları devam ediyor.

(EK-ED-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title