Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen darbe girişimine tepki gösterdi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen darbe girişimine tepki gösterdi.

Kösemusul, düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, 15 Temmuz gecesi milletin ve milli kurumların, demokrasiye kasteden alçakça saldırıyı önlediğini, halkın sandığa ve demokrasiye sahip çıktığını söyledi.

Darbe girişimi haberleri ortaya çıktığı gece tüm Sakarya iş camiası, sivil toplum kuruluşları ve TOBB oda-borsa camiası olarak ilk anda tepkilerini ortaya koyduklarını belirten Kösemusul, "Bu hain kalkışmanın başarısızlığa uğraması, Türk milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olmuştur. Ülkemizin bütün kurumlarının, siyasi partilerimizin, sivil toplumun, basın kuruluşlarımızın, demokrasiyi sahiplenmiş olmasından herkes büyük mutluluk duymalıdır." dedi.

Kösemusul, iş dünyası olarak "daha fazla çalışma, üretme, istihdam sağlama zamanı." dediklerini belirterek, "Geçmişte olduğu gibi bugün de demokrasiden, milletimizden, devletimizden yana olmaya devam edeceğiz. Ülkemizin birliğine, kardeşliğimize ve demokrasimize karşı olanların da karşısına dikileceğiz. Özel sektör olarak, ülkemiz ve milletimiz için daha büyük azimle çalışacak ve Türkiye'yi büyük hedeflerine taşıyacağız." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mahmut Kösemusul Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title