Haberler

Federasyon Büyükkaya'yı Ziyaret Etti

Güncelleme:

İstanbul bölgesinde bulunan 26 derneği barındıran Ardahan Dernekler Federasyonu Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya'yı ziyaret ederek, plaket verdi.


Başkanlık makamında gerçekleşene ziyarete Ardafed Genel başkanı Yaşar Geler, Yönetim Kurulu üyesi ve Eğitim sekreteri Gazi Aydoğdu, Kadın kolları Başkanı Jülide Ferhan Kaya, Gençlik kolları Başkanı Terlan Kaya, Yönetim kurulu üyeleri Yaşar Kızılaraba, Yıldıray Köksoy ve bir gurup dernek üyesi katıldı.

ARDAHAN SEVDALISIYIZ

İstanbul Ardahan Dernekleri Federasyonu Başkanı Yaşar Geler "İstanbul'da Ardahanlıları bir araya getirmek ve kardeşliğimizi pekiştirmek için uğraşıyoruz. Ardahan'ın simgesi konumunda kaz, kaşar ve bal geceleri organize ediyor ve metropol dahil tüm Türkiye'ye tanıtmaya çalışıyoruz. Bizler de yönetime yeni seçildik. Daha önceden farklı Ardahan derneklerinde yöneticilik yapmış arkadaşlarımız yeni federasyon içerisinde görevler aldılar. Ardahanlıların her türlü platformda haklarını koruyacağız. Biz Ardahan sevdasılıyız. Ardahan yaklaşık 22 yıldır vilayet. Ancak bölgeye yatırımların gelmesi noktasında bir takım sıkıntıların olduğunu gözlemliyorum. Bizler yapılacak olan projelerde federasyon olarak komisyon kurup raporlar hazırlayacağız. Gerekirse federasyon olarak projenin muhatabına gideceğiz. İstanbul'da yaklaşık 550 bin Ardahanlı hemşerimiz yaşamaktadır. Bizler gerçektende her anımızda Ardahan için neler yapabiliriz onun derdindeyiz."dedi.

HANAK İÇİN PROJELER HAZIR

Kendisinin de dernek yöneticiliğinde bulunduğunu ifade eden Hanak belediye başkanı Ayhan Büyükkaya ise, hem Hanak ilçesinin hedeflerini hem de hedeflerini ve çalışmalarını anlattı. Geçmişe dönüp kimseyi suçlamadığını ve geçmişe takılıp kalmadığını ancak bugüne kadar Hanak'ın gerçek anlamda ilçe statüsünde hizmetler ve projeler yapılamadığını, mağdur olduğunu, masum bölge halkının çok sıkıntılar yaşadığını ifade etti. Büyükkaya, "Şimdi siyasi parti ayrımı gözetmeden, kimseyi ayırmadan ve dışlamadan elele vereceğiz. Projelerimiz hazır. Herkesin katkısıyla Hanak gerçekten yaşanabilir ve herkesin yaşamaktan büyük bir mutluluk duyduğu ilçe olacağız. Bunu başaracağız. Devletin, vatandaşların, kardeş belediyelerin ve il dışındaki hemşehrilerimizin katkılarıyla ortaya güzel hizmetler ve görüntüler çıkacak"dedi.

BÜYÜKKAYA HİZMETLERİNİ ANLATI

Ardafad'ı yakından takip ettiğini ve beklentileri olduğunun da altını çizen ve bugüne kadar kendilerine verilen destek ve gösterilen ilgiden de memnun olduğunu dile getiren Büyükkaya, göreve geldiği günden buyana yaptığı çalışmalar hakkında da bilgiler sundu. Büyükkaya, Hanak'ta yapılması planlanan ve özellikle il dışındaki hemşehrilerin de tatillerini geçirmelerine imkan tanınacak villalar hakkında da bilgiler vererek, Ardafed ile diyaloğ içinde hareket edeceklerini söyledi.

ŞİRİN BİR KENT

Büykkaya "öncelikle Hanak, görsel bir güzelliğe kavuşturulacak. Şirin bir kent yapacağız. Kültür, sanat etkinlikleri ve doğa güzellikleri ile tüm insanların hizmetine sunulacak. Herkesin katkısını istiyoruz" dedi.

BÜYÜKKAYA'YA PLAKET

Ardafed Genel başkanı Yaşar Geler, hem eski bir dernek yöneticisi olması, hem derneklere gösterdiği ilgi, hem de Hanak'ta başlattığı hizmetler nedeniyle, Başkan Büyükkaya'ya bir plaket verdi.
Başkan Büyükkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuklara teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title