Haberler

Eski MHP Milletvekili Gönen Açıklaması

MHP Genel Başkanlığına adaylığını açıklayan, 25. Dönem MHP Konya milletvekili Prof. Dr. Mustafa Sait Gönen, 10 Temmuz'da gerçekleştirilecek seçimli kurultaya ilişkin, "Beklentimiz, MHP'nin kurultayını birlik ve beraberlik içerisinde yaparak ülke yönetimine hemen şimdi talip olmasıdır.

MHP Genel Başkanlığına adaylığını açıklayan, 25. Dönem MHP Konya milletvekili Prof. Dr. Mustafa Sait Gönen, 10 Temmuz'da gerçekleştirilecek seçimli kurultaya ilişkin, "Beklentimiz, MHP'nin kurultayını birlik ve beraberlik içerisinde yaparak ülke yönetimine hemen şimdi talip olmasıdır." dedi.

Partisinin Düzce teşkilatınca kentteki bir restoranda düzenlenen iftara katılan Gönen, gazetecilere yaptığı açıklamada, 10 Temmuz'da yapılacak olağanüstü seçimli kurultay için teşkilatlar, üst kurul delegeleri ziyaret ettiklerini söyledi.

Hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurultayını yaparak Türkiye'yi, vizyon sahibi, yönetebilecek bir kadroyu toplumun önüne koymak için bir çalışma içerisinde olduklarını anlatan Gönen, şöyle devam etti:

"Partimizin mevcut durumuna baktığımızda sürdürülebilir bir durum olmadığını görüyoruz. Partimizin yanında ülkedeki durumunda süründürülebilir olmadığını görüyoruz. MHP'deki durum ile ülkedeki durumun birbirine bağlantılı olduğunu görüyoruz. Toplumun umuda ihtiyacı olduğunu görüyoruz. Teşkilatlarımızın umuda ihtiyacı olduğunu görüyoruz. Bu umudu verecek olanların ülkücü kadrolar olduğunu görüyoruz. MHP bu ülkede en donanımlı kadrolara sahip olmasına rağmen kadrolarını kurumsal yapısında yeteri kadar değerlendiremeyen bir konumda bulunuyor. Beklentimiz, MHP'nin kurultayını birlik ve beraberlik içerisinde yaparak ülke yönetimine hemen şimdi talip olmasıdır. MHP'ye belki hiç oy vermemiş geniş halk kesimleri partimizin kongresini takip ediyor. Kongreyle ilgili beklenti içerisine girdiler. Demek ki geniş halk kesimleri Türkiye'de siyaset tıkandı. Tıkanıklığı açma potansiyeline sahip olan yegane parti MHP'dir. MHP kongresinde ortak aklı ortaya çıkaran bir yönetimi iş başına getirip bu tıkanıklığı açabilir umuduyla toplum MHP kongresini takip ediyor. Bu durum tüm MHP'lileri olduğu gibi genel başkan adaylarını da çok büyük bir sorumluluk altına alıyor."

"Biz kendimizden sorumluyuz." diyen Gönen, şunları kaydetti:

"Biz diyoruz ki başlangıçtan bu yana mevcut durum sürdürülebilir değil. MHP'de değişmesi gereken yönetim anlayışıdır. Oldu bittiliğe, keyfiliğe, ben yaptım oldu ya teslim olacağı bir yönetim anlayışını gerçekleştirmek zorundayız. Kimsenin insafına bırakmamalıyız. Aynı kurallara uyulacağı bir MHP var etme durumundayız. Israrla söylüyoruz, bir kadroyu ete kemiğe büründürerek toplumun önüne koyma mecburiyetimiz var. MHP'nin problemi ortak akılla çalışacak bir kadroyu toplumun önüne sunmaktır."

Kaynak: AA / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Mustafa Sait Gönen Türkiye Konya Politika Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title