Haberler

Esen Akademi'den Rekor Başarı

Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Esen Akademi, eğitim verdiği üniversiteye hazırlık kursunda yüzde 85 gibi yüksek bir başarı oranı elde etti.

Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nün yürüttüğü Mihmandar projesi kapsamında "Sadece üniversiteye değil hayata hazırlıyoruz" sloganıyla kurulan Esen Akademi yüzde 85 oranında başarı eldi. 12 kişilik sınıflarda Esenlerli lise son sınıf öğrencilerini üniversiteye hazırlayan Esen Akademi kursa katılan gençlerin üniversiteye yerleştirmenin gururunu yaşadı.

TÜM LİSELERDE EĞİTİM VERECEK

Esen Akademi üniversiteye hazırlık kursunda sadece YGS ve LYS dersleri değil, tercih danışmanlığından bire bir eğitim planlanmasına, manevi motivasyondan sınav stratejilerine kadar geniş bir alanda eğitim veriyor. Akademi yeni eğitim ve öğretim döneminde tüm liselerde hazırlık kurslarında ücretsiz eğitim verecek

Kaynak: Bültenler / Güncel

Esenler Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title