Haberler

Erdoğan: Taksim'e Opera Binası Yapma Hevesim Vardı

Güncelleme:

Almanya'da gazetecilere açıklamalarda bulunan Başbakan Erdoğan, "Taksim'e opera binası yapma hevesim vardı. Yaptırtmadılar." dedi.

Başbakan Erdoğan, Alman Dış Politika Enstitüsünde, "21. Yüzyılda Türkiye, Avrupa ve Dünya" temalı konferansta konuştu.

GEZİ SORUSUNA HAMBURGLU YANIT

Konferans sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Erdoğan, "Gezi parkında polislerin davranışını nasıl buluyorsunuz?" sorusuna soruyla yanıt verip, "Şimdi Gezi olaylarını söylüyorsunuz. Siz Frankfurt'taki, Hamburg'daki eylemler yaşandı. Bizim polisimizle mukayese edilemeyecek şekilde görüntüler yaşandı. Bu görüntüler benim elimde var. Bunları nereye koyacaksınız?." dedi.

"BİR HAYALİM VARDI, YAPTIRTMADILAR"

Erdoğan açıklamasına şöyle devam etti:

"Demokraside azınlıkların haklarını korumak esastır. Kalkıp çoğunluğun azınlığa egemen olmasını istemesek de azınlığın da çoğunluğa egemen şiddete başvurmasına evet diyemeyiz. Gezi mezi olayı değil. Taksim'de farklı düşüncelerim vardı. İstanbul'da opera binası yoktu. Taksim'de opera binası yapalım dedik istemediler. Müze yapalım dedik istemediler. Bizim iktidarım yapacak diye 'yaptırmayız' dediler. 

Kominist düzenlerde güzel ve yeni bir şeyler yapmak isteyenlere hep karşı çıkarlar. Burada da öyleydi. Şu ana kadar azınlıkların haklarının korunmasında hiçbir iktidarın yapmadığını biz yaptık, ancak terörist isteklere müsaade etmeyiz."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Türkiye Taksim Güncel Haberler

500

Yorumlar (243)

GÜNCELL ANKETname_is_bjk@hotmail.com:

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLSUN ? Mansur Yavaş diyenler yeşil Melih Gökçek diyenler turuncu tuşa tuşlaya bilirler.

69
43
yanıtYanıtla
mert aliklavye1978@hotmail.com:

başbakanımızın karizması yeter onun yerinde hangi parti liderini hayal edebiliyosunuz sorulara verdiği cevaplar ,duruşu ,özgüveni Maaşallah

49
61
yanıtYanıtla
GÜNCELL ANKETname_is_bjk@hotmail.com:

İSTANBUL BELEDİYE BAŞKANI KİM OLSUN ? Kadir Topbaş diyenler yeşil Mustafa Sarıgül diyenler turuncu tuşa tuşlaya bilirler.

31
72
yanıtYanıtla
TOLGAademsimsek01@hotmail.com:

HİÇBİRİ ŞIKKIDA OLSUN:) VEYA AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE ŞIKKI:)

yanıt0
yanıt0
hayalperestbabakaan12345@hotmail.com:

senin hayalin Islam devleti kurup Türk milletini yok saymak

42
52
yanıtYanıtla
mustafa Hamzaalioğlum.yildiz.of@gmail.com:

Türk milleti demek islam devleti demek gezi zekalı ..İslam dan rahatsısan türk değilsin demektir ..

yanıt0
yanıt0
hayalperestbabakaan12345@hotmail.com:

Hamzaya , ya sen Türk milletini yada Islam devletini bilmiyorsun ,hic bir Arap hic bir iranli hic bir Pakistanli hic bir Bosnali ,hic bir Endonazyali hic bir müslüman bunlarin arkasindan Islam ordusu diye gitmez hatta bunlara karsi savasir.Bunlarin amaci Türkiyedeki insanlari uyutup hayal kurdurmak ve milleti soymak .Hadi ordan tek bir Türk icin hic kimse kendini feda etmez

yanıt0
yanıt0
kekodesperado7575@mynet.com:

adın gibi davran geçyat bide bakmışın chp hükümet olmuş hemen kalk bi su iç bide üstünü ört senin kimliğinde bide dini islam yazıyo demi sana ne acı budurum demi. rabbim seni senin gibi düşünenleri israfil ogulları gibi yapasın

yanıt0
yanıt0
KARLI DAĞLARyusufkircan@hotmail.com:

HAYALPEREST; biliyorsun da eksik biliyorsun. Evet hiç bir müslüman millet Türklerin arkasından gitmez. Onun için TÜRKLER TEK BAŞLARINA İSLAMIN SANCAĞINI YÜKSELTMİŞ VE CİHAN DEVLETİ KURMUŞLARDIR. Aynı ruh canlanıp yeniden İslam devleti dünyaya hakim olacak diye Emperyalist devletler, gezi zakalılar ve senin gibilerin ödü kopuyor.

yanıt0
yanıt0
mehmet tosunelaziglimehmet@yahoo.de:

allahina kadar guzel adamsin ölumune kadar yanidayim bir elazigli kakos olarak gurur duyoruz seninle allah yolunu her zaman acik etsin

34
57
yanıtYanıtla
Tüm 243 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title