Haberler

En Samimi Marka Yine Lc Waikiki

Güncelleme:

LC Waikiki, Media Cat Dergisi ve Ipsos KMG işbirliği ile yapılan En Samimi Markalar Araştırması'nda giyim kategorisinde yine birinci sırada yer aldı.

Ipsos KMG şirketinin her 6 ayda bir yaptığı araştırmaya göre 2004 yılından beri hazır giyim pazarının lideri olan LC Waikiki, bu yıl da Türkiye'nin en samimi markası oldu. En Samimi Marka Araştırması; Media Cat için, Ipsos KMG tarafından gerçekleştirilen ve tüketicinin en samimi bulduğu markaların hangileri olduğu sorusuna yanıt arayan bir çalışma.

Araştırma, Türk tüketicisinin hayatında yer tutan 29 kategoride en samimi markayı öğrenmek için 3 – 30 Eylül tarihleri arasında, Türkiye kent nüfusunu temsil eden kişiler ile yapıldı. Bu yıl ikinci kez gerçekleştirilen araştırmada LC Waikiki giyim kategorisinde %16'lık bir payla açık ara farkla birinci sırada yer aldı. Türkiye'de 377 mağazası bulunan LC Waikiki'nin yurtdışında ise 12 ülkede 38 mağazası bulunuyor. LC Waikiki'nin 2023 yılı hedefi Avrupa'nın en başarılı üç hazır giyim perakende firmasından biri olmak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Lc Waikiki Türkiye Ipsos Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title