Haberler

Emniyet Önünde Kaleşnikoflu Saldırıya Karışan Şüpheli, Özel Harekat Timlerinin Operasyonuyla...

Konya'da 45 gün önce 2 kişiyi silahla yaralayan 16 yaşındaki M.K.'nın emniyete götürüldüğü sırada kaleşnikoflu saldırı düzenleyen Semih Yeşilbağ, özel harekat timlerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Konya'da 45 gün önce 2 kişiyi silahla yaralayan 16 yaşındaki M.K.'nın emniyete götürüldüğü sırada kaleşnikoflu saldırı düzenleyen Semih Yeşilbağ, özel harekat timlerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Konya'da, 45 gün önce Balık Halinde, 16 yaşındaki M.K, babasıyla aralarında husumet bulunan Recep Yavuz (46) ve yanında bulunan Sıracettin Yeşilbağ'ı (66) tabancayla yaralamıştı. Kolundan yaralanan Yavuz ile karın bölgesi ve kalçasından yaralanan Yeşilbağ, hastaneye kaldırılıp tedaviye alınmıştı. Olayın şüphelisi M.K.'de polis tarafından gözaltına alınmıştı. M.K., emniyete götürüldüğü sırada Sıracettin Yeşilbağ'ın oğulları Yavuzhan ve Semih Yeşilbağ, kaleşnikof ve tabancayla otomobil içinden ateş ederek, şüpheli M.K.'yı öldürmek istemişti. Polisler, M.K.'yı yere yatırarak silahlı saldırıdan kurtarırken, şüphelilerin kaçtıkları otomobilin plakası tespit edilmişti. Aracın tescil bilgilerinden saldırıyı düzenleyenleri tespit eden polis, Yavuzhan Yeşilbağ, olaydan 20 gün sonra saklandığı evde yakalamıştı.

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİYLE OPERASYON

Olayın ardından firari olarak aranan Semih Yeşilbağ'ı yakalamak için çalışma başlatıldı. Yeşilbağ'ın gidebileceği 20 adrese baskın düzenlendi. Sürekli adres değiştiren Yeşilbağ'ın, Karatay ilçesi Hacı Yusuf Mescit Mahallesi Elmacıoğlu Sokakta bulunduğu tespit edildi. Fiziki takip yapan ekipler, Yeşilbağ'ın kaldığı eve 21.00 sıralarında özel harekat timlerinin de katıldığı operasyon düzenledi. Evde tek başına olduğu belirlenen Semih Yeşilbağ, yakalanarak gözaltına alındı. Evde yapılan aramalarda ruhsatsız tabanca ile çok sayıda mermi ele geçirildi. Silahla ve bıçakla yaralama gibi birçok suçtan poliste kaydı bulunan Semih Yeşilbağ, emniyete götürüldü. Şüphelinin cinayet büro amirliğindeki sorgusu sürüyor. - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Yavuz Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title