Haberler

Emekli Öğretmenin Ölümüne 1 Gözaltı

Samsun’da bir kişi ile tartıştıktan yaklaşık bir saat sonra rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden emekli öğretmen gözyaşları içinde toprağa verilirken, olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Samsun'da bir kişi ile tartıştıktan yaklaşık bir saat sonra rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden emekli öğretmen gözyaşları içinde toprağa verilirken, olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Olay, İlkadım ilçesinin Hürriyet Mahallesi Hakkıbey Sokak'ta bir çay ocağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, emekli öğretmen Haydar Yüksel (64), rahatsızlanarak kaldırıldığı özel bir hastanede hayatını kaybetti. Haydar Yüksel'in cenazesi yakınlarına teslim edildi.

Ancak, Haydar Yüksel'in rahatsızlanmadan yaklaşık bir saat önce bir çay ağıcında 34 yaşındaki O.D. ile tartıştığı ortaya çıktı. O.D. ile alacak-verecek meselesi yüzünden tartışıp aralarında itişmeler olduğu iddiası üzerine savcının Haydar Yüksel'in ölümünü şüpheli bulması üzerine soruşturma başlatıldı.

Yüksel'in cenazesi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Savcının otopsi için yaptığı işlemlerin ardından Haydar Yüksel, bugün Büyük Cami'de ölen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kıranköy Aile Kabristanlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenaze törenine İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, milletvekili adayları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Haydar Yüksel'in kesin ölüm sebebinin adli tıptan gelecek otopsi raporuna göre belli olacağı öğrenildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, olayla ilgili O.D.'yi gözaltına aldı. Soruşturma devam ediyor. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hürriyet Mahallesi İlkadım Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title