Haberler

Elazığ Belediyesi Zor Gününde Vatandaşa Desteğini Sürdürüyor

Güncelleme:

Elazığ Belediyesi ALO 188 Cenaze hizmeti ile zor günlerinde vatandaşlara destek sağlıyor.


A'dan Z'ye tüm cenaze hizmetlerinin Elazığ Belediyesi tarafından ücretsiz verildiği ALO 188 Cenaze hattı aracılığıyla 8 ayda, toplam bin 815 talep karşılandı.

Elazığ Belediyesi tarafından geçtiğimiz Ocak ayında hizmete sunulan ALO 188 Cenaze hizmeti sayesinde vatandaşların tek telefonuyla uzman Belediye ekipleri harekete geçerek, din görevlisi nezaretinde cenaze yıkama, kefenleme, dini yükümlülüklerin yerine getirilmesi ve defin işlemlerini 7/24 esasıyla ücretsiz olarak sunuyor.

Elazığ belediyesi cenaze hizmetleri kapsamında soğutma sistemine sahip 8 cenaze nakil aracıyla şehir içi ve şehir dışı cenaze nakil hizmetlerini de yine 7/24 esasıyla, ücretsiz olarak sunuyor. Ekipler 8 aylık süreçte 215 şehir dışı nakil hizmeti sunarken, bin 216 şehir içi nakil hizmeti sağladı.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, cenaze hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşların ALO 188 Cenaze Hattı numarasının yanı sıra  0532 620 64 33 nolu Cenaze Mobil hattıyla da irtibata geçilerek, hizmet alınabileceği kaydedildi.

Tek telefonla, kısa sürede sistemli bir şekilde sunulan hizmetler, vatandaşlar tarafından da takdir topluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Elazığ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title