Haberler

Ekinci: Tek Çare AK Parti İktidarıdır

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, çatışmalı ortamın sona ermesinin ancak AK Parti iktidarında olabileceğini söyledi.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, önceki akşam katıldığı Eyüp Nebi Mahallesi'ndeki ev toplantısında vatandaşlara hitap ederek "Suriye gibi olmak istemiyorsak tek çare AK Parti'nin tek başına iktidar olmasıdır" dedi.

Eyüp Nebi Mahallesi sakinlerini bir araya getiren İş Adamı Salih Demircan, 1 Kasım seçimleri öncesi AK Parti'ye destek verdiklerini dile getirdi. Düzenlenen ev toplantısına katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci de, yaşanan çatışmalı ortama değinerek, son 4-5 ayda büyük kayıplar yaşandığını söyledi.

Buluşmada Ekinci, "Kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışıyorlar. Bizler, bir de Suriye'den dolayı tecrübeli olduk. Şimdi gördüğünüz gibi her tarafta Suriyeli aileler evlerinden barklarından olmuşlar. Onların da orada çevreleri vardı, meclisleri vardı, misafir ağırlarlardı, köyleri mekanları vardı. Şimdi ise başlarını sokacakları yerleri yok. Yurtlarından uzakta ve çocuklarının cesetleri sahillere vuruyor. Niye bu duruma düştüler, başkaları oyuna getirdi. Bu oyunlar bizde de oynanmak isteniyor. Allah korusun bizim başımıza gelse biz nereye gideriz. Yine onlara burada çadır açan bir devlet var. Bize çadır açan kimse var mı? Var mı gidecek bir yerimiz, hiçbir yerimiz yok. Bunların yaşanmaması için de tek yol tek başına iktidar olmaktan geçiyor" dedi.

AK Parti Eyyübiye İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Ağar ve bazı meclis üyelerinin de Başkan Ekinci'ye eşlik ettiği ev toplantısı yaklaşık iki saat sürdü.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Ak Parti Suriye Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title