Haberler

Eğitim Öğretim Yılının Sona Ermesi

İstanbul Milli Eğitim Müdürü Yıldız: “Milli Eğitim Bakanlığı camiası olarak yeni eğitim ve öğretim yılına en iyi şekilde hazırlık yapacağız”

İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, "Milli Eğitim Bakanlığı camiası olarak yeni eğitim ve öğretim yılına en iyi şekilde hazırlık yapacağız" dedi.

Yıldız, Bağcılar'daki Erol Battal Ortaokulu'nda düzenlenen 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem Kapanış Programı'na katıldı.

Törende öğrenci, öğretmen ve velilere hitap eden Yıldız, İstanbul'da 2 milyon 800 bin öğrenci ve 125 bin öğretmenle 6 bin okulda bir eğitim ve öğretim döneminin daha sonuna gelindiğini belirtti.

Öğrenci ve öğretmenlerin bugün yaşanan sevinci fazlasıyla hak ettiklerini söyleyen Yıldız, başarıların daim olması dileğinde bulundu.

Yıldız, ayrıca okula adını veren Öğretmen Erol Battal'ın, kalbi sevgi dolu çok iyi bir eğitimci ve adanmış öğretmenlerden biri olduğunu belirtti.

Bu okulda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti de dile getiren Yıldız, aynı zamanda arkadaşı olan Battal'ı "dava adamı" olarak niteledi ve kendisini rahmetle andıklarını ifade etti.

Yaz tatilinde öğrenci ve öğretmenlerin dinleneceklerini anlatan Yıldız, "Milli Eğitim Bakanlığı camiası olarak yeni eğitim ve öğretim yılına en iyi şekilde hazırlık yapacağız" dedi.

Öğretmenlerin her şartta fedakarca görevlerini yapmaya çalıştığını vurgulayan Yıldız, Milli Eğitim Bakanlığı'nın çalışmalarının İstanbul'da en iyi şekilde uygulandığını söyledi.

Yıldız, eğitim ve öğretim süreçlerine katkı ve destek veren herkese teşekkür etti, LYS'ye girecek öğrencilere başarılar diledi.

Okulun en başarılı üç öğrencisine hediye takdim edilmesinin ardından karne dağıtım törenine geçildi. Yıldız, bazı öğrencilere karnelerini vererek başarı dileklerinde bulundu.

Şiirlerin okunduğu ve halk oyunları gösterisinin sunulduğu törende, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır, Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz ve öteki ilgililer hazır bulundu. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Muammer Yıldız Bağcılar İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title