Haberler

Edirne Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Eğitimine Devam Ediyor

Güncelleme:

Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri, siber suçlarla mücadele eğitimi vermeye devam ediyor. Jandarma, dijital dolandırıcılık faaliyetlerinin engellenmesine yönelik bilgilendirme çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri siber suçlarla mücadele eğitimi vermeyi sürdürüyor.

Valilikten yapılan açıklamada, jandarmanın dijital dolandırıcılık faaliyetlerinin engellenmesine yönelik bilgilendirme çalışmalarına ara vermeden devam ettiği belirtildi.

Edirne Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin köylerde vatandaşları bilgilendirdiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Vatandaşlara siber zorbalık, güvenli sosyal medya kullanımı, dijital bağımlılık, tarım aleti dolandırıcılığı, oltalama, parola güvenliği, tatil ve otel dolandırıcılığı, yasadışı bahis, kapora dolandırıcılığı konularında bilgi veriliyor.

Siber dolandırıcılık faaliyetlerinin engellenerek maddi ve manevi kaybın önlenmesine yönelik bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetleri ile siber dolandırıcılık olaylarının önlenmesine yönelik çalışmalarımıza yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir."

Kaynak: AA / Güncel

Edirne Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Jandarma Edirne Suç Eğitim Teknoloji Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title