Haberler

Düzceliler Uyuşturucuya Karşı Yürüdü

Güncelleme:

Uyuşturucuyla mücadele etmek ve farkındalık oluşturmak için Düzce Ülkü Ocakları fener alayı düzenledi.

Uyuşturucuyla mücadele etmek ve farkındalık oluşturmak için Düzce Ülkü Ocakları tarafından fener alayı düzenlendi.

Artan ve kullanım yaşı küçülen uyuşturucu kullanımına karşı farkındalık oluşturmak için Düzce Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanlığı, "Uyuşturucuya Karşı Fener Alayı" ismiyle Yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Düzce Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Gülaçtı, MHP Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz ile ülkücüler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ellerinde meşalelerle Düzce Belediyesi önünde toplanan vatandaşlar, belediye bandosunun marşları eşliğinde kadın, erkek, çocuklar Anıtpark'a kadar yürüdü. Atatürk anıtı önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı söyleyen ülkücüler ve Düzceliler ellerinde uyuşturucu ile mücadele amacıyla taşıdıkları pankartlarla dikkat çekti.

Anıtparkta konuşan Ülkü ocakları eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, "Ülkü ocakları şimdiye kadar Türk milletinin yüksek menfaatlerini düşünerek gençliğini her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın, yanlış yollardan uzaklaştırmanın mücadelesini vermektedir. Ülkü ocakları gençliğimizi bulunduğu alanlarda başarılı olması için, donanımı, niteliği için mücadele vermektedir. İlmi anlamda, ahlaki anlamda, imanlı bir yaşantıyı yaşamada Türk gençliğine gereken önemi fazlasıyla sağlamaktadır. Türk gençliği olarak her türlü çatışmadan, kavgadan, olaylardan uzak durarak Türk devletini yönetmeye talip olduğumuzu ve Türk Milletine hizmet etmek istediğimizi ifade etmek isterim. Dünyada ve Türkiye'de maalesef gençliğimizi illetiyle saran uyuşturucu belası maalesef artarak devam etmektedir. Uyuşturucu baronlarının maalesef gençlerimizi okulları önünde, sokaklarda, evlerinin çıkış noktalarında bekleyerek avuçlarının içlerine almak istemektedirler. Bizler de basın, medya aracılığıyla takip ettiğimiz kadarıyla her gün gencecik kardeşlerimiz hayatlarını kaybetmektedirler. Maalesef lise son sınıf öğrencilerine yapılan ankette yüzde 11.4 gencimiz uyuşturucu kullanmakta. Bu çok ürkütücü bir rakamdır. Gencecik hayatlarında yaşamlarına maalesef uyuşturucu kullandıklarından ötürü son vermektedirler. Bizde Ülkü Ocakları Genel merkezinde 2 aydır yaptığımız toplantılarda aldığımız kararları bütün Türkiye genelinde uygulamaktayız. Türkiye genelinde uyuşturucu ile mücadele için sağlık yürüyüşleri düzenliyoruz. Sağlık kuruluşlarıyla ve emniyet birimleri ile işbirliği yaparak uyuşturucu ile etkin mücadele yapıyoruz" dedi.

Uyuşturucuya karşı fener alayı yürüyüşü söylenen 10. Yıl marşı ile sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

ABDULLAH DANIŞMAZ Türkiye Düzce Politika Güncel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

15 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Kurban Bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? #128046 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bugün hangi maçlar var? #9917 Bugün maç var mı? 15 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Survivor'da haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün ne oldu? #128250 Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Güneş'te patlama! Güneş'te patlama olursa ne olur? Güneş patlaması insanları etkiler mi? HPV aşısı ücretsiz mi? İBB ücretsiz HPV aşı başvurusu nereden, nasıl yapılır? HPV aşısı ücretsiz olacak! HPV aşısı nedir? HPV aşı başvurusu nereden yapılır? BAŞVURU EKRANI! GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 15 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title