Haberler

Dp: Terörle Part-Tıme Mücadele Olmaz

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Vize 7.Tarih ve Kültür Festivli'nde yaptığı konuşmada, hükümetin terörle bütün gücüyle değil "part-time" mücadele ettiğini öne sürdü.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Vize 7. Tarih ve Kültür Festivli'nde yaptığı konuşmada, hükümetin terörle bütün gücüyle değil "part-time" mücadele ettiğini öne sürdü.

Uysal, "Terörle part-time mücadele edildiğinde, bu ülkenin birliğini ve bütünlüğünü sağlayabilme imkanı yoktur. Türkiye'ye yakışır bir şekilde davranılırsa kimse bu ülkenin topraklarına kem gözle bakamaz" diye konuştu.

Gültekin Uysal belediye parkında yaptığı konuşmada "Biz de geçmişten bugüne, Türkiye'de demokrasinin yerleşmesi için mücadele veriyoruz. Rahmetli Şehit Başbakan Adnan Menderes'ten başlayarak birçok büyüğümüz zor şartlara rağmen önemli birikimlerini büyük atılımlara çevirmenin arayışı içinde olmuştur. Ülkemiz yıllardır kat ettiği yolda önemli mesafeler almıştır. Bu mesafede milletimize vatanımıza ve insanlarımıza karşı sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza başka ülkelere gittiklerinde gıptayla bakılması amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunu ülke olarak yapabilecek gücümüz var. Türkiye sancılı bir coğrafyada varlığını sürdürüyor, bölgemizde birçok hadise oluyor."

-DP'Lİ BELEDİYENİN FESTİVAL ATEŞİNİ YAKTI-

Bu arada Vize'nin DP'li Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz'ın daveti üzerine ilçeye gelen Uysal'a partinin genel başkan yardımcıları Fuat Kara, Naşit Birgüvi eşlik etti. Genel Uysal, Vize Kaymakamı Murat Duru, Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz'la birlikte halk oyunları ekibi, Bulgaristan ve Romanya'dan gelen gösteri grubunun oluşturduğu kortejle Atatürk Caddesi'nden festival alanına yürüdü. Uysal festival ateşini yakarak 7. Tarih ve Kültür Festivali'ni başlattı. İki gün sürece festival kapsamında çeşitli yarışmalar, gösteriler ve konserler düzenlenecek. - Kırklareli

Kaynak: ANKA / Güncel

Gültekin Uysal Demokrat Parti Selçuk Yılmaz Türkiye Politika Güncel Haberler

title