Haberler

Dolmabahçe'de MOBESE Direğine Çıkan Bir Kişi İntihar Teşebbüsünde Bulundu

Güncelleme:

İstanbul Dolmabahçe'de MOBESE direğine çıkıp intihar teşebbüsünde bulunan bir kişi, ekiplerin yaklaşık bir saatlik çabası sonucu ikna edildi.

Dolmahahçe Meydanı'nda bulunan MOBESE direğine çıkan simitçi İbrahim 16'ıncı kez ekipleri harekete geçirdi. Yaklaşık 1 saat süren ikna çalışmalarının ardından İbrahim A. direkten indirilerek sağlık ekiplerine teslim edildi.

MOBESE DİREĞİNE ÇIKIP İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU

Dolmabahçe'de bulunan MOBESE direğine çıkan bir kişi intihar girişiminde bulundu. Olay yerine gelen itfaiye ekibi şişme branda açtı. İntihar etmek isteyen kişiyi ikna etme çabası sürerken trafikte aksama yaşandı.

YAKLAŞIK 1 SAAT SÜREN İKNA ÇALIŞMALARININ ARDINDAN ZEMİNE İNDİRİLDİ

İstanbul'un daha önce çeşitli noktalarında 15 kez intihara teşebbüs eden İbrahim A.'nın bu seferki adresi Beşiktaş Dolmabahçe oldu. Meydanda bulunan MOBESE direğine tırmanan İbrahim A. bir kez daha ekipleri harekete geçirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Şahsın atlama ihtimali üzerine itfaiye ekipleri zemine minder açarak gerekli önlemleri aldı. Bunun yanı sıra müzakereci memurda simitçi İbrahim'i ikna etmek için çalışmalara başladı. Yaklaşık 1 saat süren ikna çalışmalarının ardından İbrahim A. itfaiye yardımıyla direkten alınarak zemine indirildi. Yere indiğinde basın mensuplarını karşısında bulan İbrahim A. kısa süreli şok yaşadı. İtfaiye sepetinden atlayarak basın mensuplarına saldırmak isteyen İbrahim A.'ya polis ekipleri engel oldu.

VATANDAŞLAR SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN CANLI YAYIN YAPTI

İstanbul'un turist çeken önemli noktalarından biri olan Dolmabahçe Meydanı'nda, intihar teşebbüsünü gören turistler ve vatandaşlar o anları kaydetmek ve yayınlamak için adeta birbirleriyle yarıştı. Kimi vatandaşlar sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayın yapmayı tercih ederken kimileri ise torunlarıyla o anları izledi. Bir dedenin torununa intihar teşebbüsünü izletmesi görenleri hayrete düşürdü.

Olay yerinden görüntüler;

Dolmabahçe'de Mobese Direğine Çıkan Bir Kişi İntihar Teşebbüsünde Bulundu

Dolmabahçe'de Mobese Direğine Çıkan Bir Kişi İntihar Teşebbüsünde Bulundu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500

Yorumlar (3)

Abi çok iyi ya:

Vatandaş belki hobi olarak yapıyor sizene ~¿~

4
0
yanıtYanıtla
Lugano:

Pisikoloji sorunlari var doyelim başka ne diyelim parasızliktanmı yoooooooo

0
3
yanıtYanıtla
Fako:

Bunlar hep şov gercekten intihar edecek kisi ıssız bir yere gider ve uzatmaz.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title